Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Neo model: TV-2100S

Vizitator grundigelectronic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sebybastian

4

• ioancsi

3

• FLORIN IORDACHE

2

• Florinel TV

2

Vizitator grundigelectronic

Multumesc inca o data domnule Iordache dumpul se potriveste.Problema tvului este tipica nu merge sunetul amp este bun tda 2003 dar cum am mai vazut pe alte topicuri nu cred ca sa rezolvat problema ce spuneti?

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Buna ziua.

Postez si eu aici ca sa nu mai deschid alt topic: sasiu CY-PH2529TOP ver4, integrat TDA11105PS + sunet CD7522CS + LA78041 baleaj vertival. Problema tipica = functionare perfecta fara sunet.

Daca ma poate ajuta cineva cu un dump ar fi extraordinar. Am incercat cu 2 tipuri gasite dar nu se potrivesc.

Oricum am inteles din alte topicuri ca nu memoria ar fi problema ci mai degraba procesorul. Corect? Imi poate confirma cineva care s-a luptat cu acest sasiu? :91

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Buna ziua.Postez si eu aici ca sa nu mai deschid alt topic: sasiu CY-PH2529TOP ver4, integrat TDA11105PS + sunet CD7522CS + LA78041 baleaj vertival. Problema tipica = functionare perfecta fara sunet.Daca ma poate ajuta cineva cu un dump ar fi extraordinar. Am incercat cu 2 tipuri gasite dar nu se potrivesc.Oricum am inteles din alte topicuri ca nu memoria ar fi problema ci mai degraba procesorul. Corect? Imi poate confirma cineva care s-a luptat cu acest sasiu? :91Multumesc anticipat.

Nu aveti semnal audio nici pe AV?... La intrare final audio aveti semnal?
Link spre comentariu

Pe AV exista semnal dar nu se poate regla volumul si nici mute nu functioneaza.

La intrare final audio exista un semnal, dar pare a fi foarte distorsionat. Se pare ca si tensiunea de alimentare final audio pare sa fie cam mare - 16Vdc.

Celelalte tensiuni corespund cu valorile din schema. Nu am momentan un alt final ca sa-l schimb dar pare sa nu fie el cauza. Tind sa cred ca-i procesorul vinovat. Exista vre-o procedura de reset/reinitializare valori default la memorie sau procesor? Sper sa nu ma exprim gresit! :57

Link spre comentariu

Ma poate ajuta cineva cu un dump pentru sasiul descris anterior?

Multumesc.

Intre ce valori ar trebui sa se incadreze iesirea din procesor pentru semnalul asociat pinilor 58-59? Imi poate da cineva indicatii in acest sens?

Multumesc.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări