Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablu Coaxial casti

Postări Recomandate

Ne stiind unde sa incadrez mai bine subiectul m-am decis sa-l dezbat aici.Am niste casti Tesla ARF 262.Cam batrane dar functionale de curand cablul coaxial ce merge la microfon e inpuscat undeva.Si as vrea sa schimb tot cablu,Insa nu am idee de unde sa cumpar cablu coaxial asa de subtire.Atasez o poza sa va arat despre ce e vorba....(o poza face cat 1000 de cuvinte)oare??

post-40158-1398293077_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

3

• lorik199

2

• avolocaru

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

In primul rand acela este cablu ecranat si nu coaxialCablul de la microfon pana la casca, sau de la casca la mufa e intrerupt?Daca doar de la microfon la casca, vezi un brat de pick-up, acolo gasesti cablu subtire

Link spre comentariu

Incearca la un magazin de electronice, ar trebui sa aiba acolo cablu din acesta, chiar un pic mai gros daca nu gasesti exact. De obicei cand ai nevoie de ceva incerci la magazin si dupa aia mai cauti in alte parti daca nu ai gasit ce aveai nevoie. Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări