strombi Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Ne stiind unde sa incadrez mai bine subiectul m-am decis sa-l dezbat aici.Am niste casti Tesla ARF 262.Cam batrane dar functionale de curand cablul coaxial ce merge la microfon e inpuscat undeva.Si as vrea sa schimb tot cablu,Insa nu am idee de unde sa cumpar cablu coaxial asa de subtire.Atasez o poza sa va arat despre ce e vorba....(o poza face cat 1000 de cuvinte)oare?? Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 In primul rand acela este cablu ecranat si nu coaxialCablul de la microfon pana la casca, sau de la casca la mufa e intrerupt?Daca doar de la microfon la casca, vezi un brat de pick-up, acolo gasesti cablu subtire Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Se gaseste la magazine cel putin la noi in oradea este, cablu ecranat bifilar subtire.Ma gandesc ca trebuie sa fie si in alta parte. Link spre comentariu
strombi Postat Septembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2011 E intrerupt de la mufa or cum trebuie schimbat cum sa caut pe net sub ce denumire gasesca cablu ala? Link spre comentariu
avolocaru Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Va sfatuiesc sa cumparati un cablu gata facut, spre exemplu RCA - jack. Taiati partea de RCA si faceti lipiturile in interiorul castilor. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 cred ca problema mai mare e ca prin cele aparent 2 fire sunt de fapt 3, 2 pt casti si unul pentru microfon Link spre comentariu
strombi Postat Septembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2011 castile sunt mono,castile functioneaza dar microfonul nu Link spre comentariu
mikella Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Incearca la un magazin de electronice, ar trebui sa aiba acolo cablu din acesta, chiar un pic mai gros daca nu gasesti exact. De obicei cand ai nevoie de ceva incerci la magazin si dupa aia mai cauti in alte parti daca nu ai gasit ce aveai nevoie. Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum