Vizitator danutzu21 Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 cum sa fac antena la un tuner la casa pentru a prinde posturile de radio ma ibine dau gaura in teava de cupru si pun 2 suruburi si in alea 2 leg cablul coaxial? Link spre comentariu
C.D. Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Prezentarea dumneavoastra este foarte sumara. Banuiesc ca aveti un dipol dimensionat pentru banda de radio FM si doriti sa-i faceti adaptarea cu cablul coaxial de coborare. (asta in cazul in care tunerul are intrare nesimetrica de 75 ohmi).In acest caz va trebui sa-i faceti o bucla de adaptare.Daca intrarea tunerului este simetrica (de 300 ohmi), coborarea nu o faceti cu cablu coaxial, ci cu cablu panglica, simetric.In acest caz legati cablul panglica de coborare, la capetele dipolului.Dar ca sa va edificati perfect in domeniul antene radio/TV, am sa va trimit si dumneavoastra o carte despre antene.Lasati-mi pe privat o adresa de mail unde sa va trimit cartea. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 1, 2011 Administratori Partajează Postat Septembrie 1, 2011 te-am trimis sa citesti regulamentul forumului dar nu ai facut-o si ai mai deschis un subiect cu un titlu foarte elevat din pacate nu am timp sa stau dupa fiecare ....... asa ca am sa-ti sterg contul chiar in acest moment Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum