florinellll Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Va salut .Daca se poate o schema 11ak56-4 .Ma intereseaza partea cu sursa cu UC3842b fara optocuplor.Am gasit cu UC3843 varianta cu optocuplor.Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Cred ca partea primara corespunde cu 11AK36-4.Verificati.Aia este fara optocuplor si tot cu UC. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Va salut ! Vedeti daca se potriveste aceasta schema.Mult succes ! Link spre comentariu
florinellll Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Ai format pdf Florin.Nu pot sa il deschid Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 E arhivat . Dezarhiveaza'l si apoi cu office , ca'i in WORD .Lasa mail in PM si'ti trimit . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Ai format pdf Florin.Nu pot sa il deschidVa salut ! Trebuie ca sa bagati programul office xp,2000,2003,2007 unul din ele,ca sa puteti sa vedeti schema,sau dati un click aici : http://elektrotanya.com/11ak36_ver-e4_c ... nload.html . In dreapta jos pe pagina respectiva, apasati pe <> Succes ! Link spre comentariu
florinellll Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 L-am rezolvat.Mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum