Dj Alex Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 salut am si eu o problema cu browserul meu de net deci cand deschid o pagina de net se incarca foarte greu (folosesc safari 5.34.50.0 ) pana acum se misca foarte rapid la pc am urmatoarea configuratie Windows 7 ultimate 64 bit ,procesor 3,2 Ghz dual core intel, 3 Gb Rami ddr3 1600mhz, placa video 512Mb 256 bit, hard samsung 250Gb sata buffer 8 Mb tot cu aceaias configuratie se misca foarte bn cu ceva timp in urma am reinstalat de vreo 2 ori windows 7 ultimate pe 64 bit dar tot nu merge cu temperatura la procesor nu am probleme oare care ar putea sa fie problema ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Va salut ! Vrem si noi ca sa stim ce browser folositi pe net dvs,ideia mea este ca sa incercati ca sa faceti o scanare cu antivirusul dvs la tot pc-ul,adica la partitile la hdd-u pe care le aveti dvs acolo, c,d,e etc..... Succes !Asteptam ! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 1, 2011 Administratori Partajează Postat Septembrie 1, 2011 folosesc safari 5.34.50.0 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 folosesc safari 5.34.50.0Va salut ! Poate este vorba de Safari Explore 5.34.50.0,eu asi zice ca este mai bine sa incerce cu browserul Opera sau cu Mozilla Firefox,dar dupa ce ii face o scanare cu antivirusul la tot pc-ul,adica la toate partitile de la hdd-u pe care le aveti dvs acolo, c,d,e etc..... Succes ! . Link spre comentariu
Dj Alex Postat Septembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2011 am dat o scanare la pc cu BitDefender Total Security 2010 si a gasit numai o problema tot asa se misca browserul de net Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Buna seara ! Avem o intrebare cu browserul Internet explorer cum se misca sau cu alte browsere,cum ar fi Opera sau cu Mozilla Firefox etc...........Asteptam ! Link spre comentariu
Dj Alex Postat Septembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2011 si internet explorer se misca lent , am instalat si Mozila 6.0.1 si functioneaza parca mai bine . iar cu viteza la net nu ii problema downloadez cu 1,7 Mb/sec mentionez ca tot asa se misca si daca am reinstalat windowsul oare sa aiba vreo legatura cu genuine windows 7 ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 2, 2011 Administratori Partajează Postat Septembrie 2, 2011 e posibil sa ruleze ceva servicii care iti mananca din resurse, win7 e flamand rau Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Buna seara ! Eu cred ca consuma multe resulse BitDefender Total Security 2010,daca vreti ca sa faceti o proba daca este asa,ii dati un disabled la BitDefender Total Security 2010 pentru 2-3 min,pana ii faceti proba,dupa care ii dati inapoi enabled.Succes ! Link spre comentariu
hugo Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Versiunea 2011 a antivirusului se misca mai binisor decat cea anterioara. Incearca sa upgradezi la 2011(daca aveti licenta valida pentru 2010, aceasta se poate utiliza si pe 2011). Link spre comentariu
LostCell Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Poate is lente DNS-urile,buteaza un linux si daca merge tot asa problema e la net.. degeaba dld cu 1.7Mb daca tu ai latente de 500ms sper ca nu dld in timp ce navighezi...sau dld altu prin retea Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 MIe opera a incepus sa mearga ca cur.In task manager, imi arata ca imi consuma chiar si peste 600MB (!!!). Am incercat acum sa folosesc FireFox...merge repede, dar nu-mi place ca, nu numai ca iti salveaza parolele, dar ti le poate vedea oricine umbla la calculator extrem de usor :Options->Security->Saved Password - show passwords. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 - cu pasta de procesor cum stai??? pe măsură ce se învechește răcirea e din ce în ce mai proastă...- verifică ramii cu memtest...- și de asemenea... m-aș cam gândi la defragmentat o țâră...cât despre partea aia cu parolele, e simplu: poți pune o parolă generală acolo, astfel încât poți vedea/salva parolele doar dacă introduci parola ailaltă... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 31 di grazi.O sa mai investighez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum