hoitu1983 Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Salutare,Am o masina Indesit Wil146 al carei motor face cam asa:Bazaie,se blocheaza, abia se mai invirte ,face scantei si incinge carbunii. Statorul nu se incinge aparent si nici nu pare ars. La baza rotorului rasina aia e crapata ,osibil de la caldura.Am crezut ca erau carbunii de vina fiindca erau uzati complet dar si cu cei noi(originali) face la fel.(curatat rotorul si contactele de pe rotor ca sa nu aiba depuneri care sa faca scurt intre spire)Partea electronica pare ok fiindca da comanda si nu da nici o eroare. E dus motorul? Am gasit cam intr-un singur magazin cu 193 ron unul SH . Unde ma sfatuiti sa caut?Multumesc Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Motorul a fost de vina pina la urma. Link spre comentariu
dumitru_a Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 din moment ce colectorul motorului eracrapat trebuia inlocuit de prima data , posibil facea scurtcircuit carbonizat pe acolo ceva Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Septembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2011 De acord , e o idee buna sa ne uitam dupa semne de incalzire la rasina aia de linga colector fiindca de ex al meu nu mirosea a ars.Acum macar am un set de carbuni de schimb:P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum