Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme sunet

zamfic

Postări Recomandate

SalutareAm un calculator cu placa de baza K7VT4APro ASROCK. Pe Line In, Line Out si Microphone, am semnal audio.Cum pot rezolva problema, (am nevoie de intrarea de microfon pentru Skype).Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zamfic

6

• psanyi

5

• gabiz_ro

2

• adi_0106

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

SalutareAm un calculator cu placa de baza K7VT4APro ASROCK. Pe Line In, Line Out si Microphone, am semnal audio.Cum pot rezolva problema, (am nevoie de intrarea de microfon pentru Skype).Multumesc

Pe CD-ul cu driverele placii de baza este un utilitar pt codecul audio cu care se pot configura mufele... Probabil ca esti in modul 5+1 si pt asta ai semnal audio si pe mic si pe line-in
Link spre comentariu

nu am gasit nimic pe CDalte idei mai aveti?

E imposibil. Ia vezi in control panel nu ai vreun aplet pt configurarea placii.Deregula placile astea mai noi au mixer propriu si dupa instalarea driverelor audio se instaleaza si aplicatia si apare pe systray (langa ceas)si poti seta diferite efecte etc...Daca nu vezi in Control Panel --> sound and Audio Devicesla Speaker Settings --> Advanced si aici la Speaker Setup alegi Desktop stereo speaker sau headphoneDaca nici asa inseamna ca nu sunt instalate driverel audio cum trebuie !Succes !
Link spre comentariu

Prostul sunt euin systray langa volum se afla 3D Audio Configuration pe care nu-l vedeam sub nici o forma din cauza multitudinii de prostii adunate acolo. Tot eu l-am modificat mai demult si am uitat unde se afla.Inca o data multumesc. Renuntasem, noroc cu PSANYI

Link spre comentariu

Prostul sunt euin systray langa volum se afla 3D Audio Configuration pe care nu-l vedeam sub nici o forma din cauza multitudinii de prostii adunate acolo. Tot eu l-am modificat mai demult si am uitat unde se afla.Inca o data multumesc. Renuntasem, noroc cu PSANYI

Sa fi sanatos !!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări