zamfic Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 SalutareAm un calculator cu placa de baza K7VT4APro ASROCK. Pe Line In, Line Out si Microphone, am semnal audio.Cum pot rezolva problema, (am nevoie de intrarea de microfon pentru Skype).Multumesc Link spre comentariu
psanyi Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 SalutareAm un calculator cu placa de baza K7VT4APro ASROCK. Pe Line In, Line Out si Microphone, am semnal audio.Cum pot rezolva problema, (am nevoie de intrarea de microfon pentru Skype).MultumescPe CD-ul cu driverele placii de baza este un utilitar pt codecul audio cu care se pot configura mufele... Probabil ca esti in modul 5+1 si pt asta ai semnal audio si pe mic si pe line-in Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 posibil setari din bios sau vreun utilitar al placii de baza sa schimbi functiile. Link spre comentariu
zamfic Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 in bios nimic, pe placa de baza la fel. incerc cu cd de instalare. Sper sa fie cevaMultumesc pentru raspuns Link spre comentariu
psanyi Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 daca nu ai cd -ul driverele le gasesti aici http://www.asrock.com/support/Download/ ... 4a_pro.htm Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 si manual http://www.asrock.com/Drivers/Manual/K7VT4APro_um.pdf Link spre comentariu
zamfic Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 nu am gasit nimic pe CDalte idei mai aveti? Link spre comentariu
psanyi Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 nu am gasit nimic pe CDalte idei mai aveti?E imposibil. Ia vezi in control panel nu ai vreun aplet pt configurarea placii.Deregula placile astea mai noi au mixer propriu si dupa instalarea driverelor audio se instaleaza si aplicatia si apare pe systray (langa ceas)si poti seta diferite efecte etc...Daca nu vezi in Control Panel --> sound and Audio Devicesla Speaker Settings --> Advanced si aici la Speaker Setup alegi Desktop stereo speaker sau headphoneDaca nici asa inseamna ca nu sunt instalate driverel audio cum trebuie !Succes ! Link spre comentariu
zamfic Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 trec pe casti si nu face nimicsetez ce vreau in meniu dar nimic Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 reinstaleaza placa de sunet :crazy: Link spre comentariu
psanyi Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 trec pe casti si nu face nimicsetez ce vreau in meniu dar nimicCopiaza de aici Audio si instaleaza-l : http://www.asrock.com/support/Download/ ... 4a_pro.htmsi trebuie sa mearga ! Link spre comentariu
zamfic Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 Merci baieti,am rezolvat problema Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 pai zi si noua cum ..... ca sa nu murim prosti :crazy: Link spre comentariu
zamfic Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 Prostul sunt euin systray langa volum se afla 3D Audio Configuration pe care nu-l vedeam sub nici o forma din cauza multitudinii de prostii adunate acolo. Tot eu l-am modificat mai demult si am uitat unde se afla.Inca o data multumesc. Renuntasem, noroc cu PSANYI Link spre comentariu
psanyi Postat Ianuarie 6, 2006 Partajează Postat Ianuarie 6, 2006 Prostul sunt euin systray langa volum se afla 3D Audio Configuration pe care nu-l vedeam sub nici o forma din cauza multitudinii de prostii adunate acolo. Tot eu l-am modificat mai demult si am uitat unde se afla.Inca o data multumesc. Renuntasem, noroc cu PSANYISa fi sanatos !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum