Vizitator nelutu88 Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Buna seara! Am la dispozitie un TV Philips cu video incorporat(TV relativ mic). Incerc sa l depanez si am gasit diodele de la alimentare (2 la nr.) in scurt, le am inlocuit si am mai depistat dioda 6332 BYD33J ca fiind sparta(aceasta parca era de sticla). Ideea e ca nu gasesc in magazinele de specialitate din Baia Mare asa ceva. Daca ma poate ajuta cineva cu un echivalent, sau cumva... Am atasat si o imagine cu pozitionarea acesteia in schema electrica. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
dan cod Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Eu folosesc HER207 pentru asa ceva. Link spre comentariu
johnny79 Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 BA159 ...din recuperari merge perfect....sau daca nu ai din recuperari,sigur gasesti la magazin. Link spre comentariu
Vizitator nelutu88 Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 OK, multumesc pt atentie, o sa ma interesez maine daca exista in Baia Mare aceasta componenta. Ideea e ca nu am internet la tara, abia cand ma intorc in oras pute colabora. O seara placuta!o sa caut BA159 abia luni, am gasit intre timp BY399, ar merge oare? Link spre comentariu
johnny79 Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Da ,merge,doar ca va fi mai greu de montat,mecanic vorbiind. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum