Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut schema RR Milcov 5 (cu trz germaniu)

lorik199

Postări Recomandate

Am recuperarat zilele astea un RR milcov 5, in stare destul de buna, cu cablajul crapat in 2 locuri dar asta se rezolva simpluVreau schema, deoarece am observat cateva interventii neautorizate in el, si vreau sa-l fac sa mearga ca nou

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

3

• Radiotelegrafist

3

• okean

2

• radiot

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut, Am o schema pentru milcov 7,dar tranzistoarele sant cu siliciu,de tip bf255,254,bc173,172,bc337.Daca crezi ca te poate ajuta pot sa trimit.schema este de la Tehnoton

Link spre comentariu

Schema de milcov 7 cu tranzistoare cu siliciu o am, de aceea am precizat varianta cu tranzistori cu germaniuDle Nicu, nu puteti uploada schema pe un site de imagini, pt a putea avea aces la ea la rezolutia maxima?Cu mare diifcultate se pot deslusi valorile la unele piese

Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...

Va salut domnilor colegi si la multi ani,ca sa nu mai deschid alt topic m-am gandit sa continui aici si anume ca am si eu nevoie de schema radio Milcov 6 ,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări