paun nelu Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 PHILIPS MWT1221t ia comenzi din panou nu ia comenzi din telecomanda /tc. ok, inlocuit ir..daca are cineva idee sau a mai avut cineva acest defect Link spre comentariu
leoncris Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 E telecomanda ... originala ?Daca , da , e si ... functionala ? Link spre comentariu
paun nelu Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 E telecomanda ... originala ?Daca , da , e si ... functionala ?da e originala si fct. Link spre comentariu
dan cod Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Nasol.s-ar putea sa fie din soft.Atunci cred ca, compairul va fi solutia.Asta la cei care au asa ceva. Link spre comentariu
paun nelu Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Nasol.s-ar putea sa fie din soft.Atunci cred ca, compairul va fi solutia.Asta la cei care au asa ceva.de ce mi-a fost frica nu am scapat!multumesc pt. raspunsuri Link spre comentariu
coman ion Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Verificati totusi,cu osciloscopul sau chiar cu mavo, daca semnalul de la iesirea ir ajunge la pinul procesorului.Poate e ceva pe traseu. Link spre comentariu
novica Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 astezi am avut unul cu problema asta . rezolvare : sa tina apasat tasta MENU pe telecomanda 5 secunde si e totul OK . daca se repeta operatia telecomanda nu functioneaza din nou. 1 Link spre comentariu
preda_virgil65 Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 am si eu unul acelasi model care raspunde partial la telecomanda din panel totul e ok..sa ma pregatesc de un damp sau merge din tasta menu. telecomanda e functionala probata la altul. Link spre comentariu
danutu71 Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 astezi am avut unul cu problema asta . rezolvare : sa tina apasat tasta MENU pe telecomanda 5 secunde si e totul OK . daca se repeta operatia telecomanda nu functioneaza din nou. salut am avut si eu un lcd philips si chiar am sperat sa gasesc o rezolvare la problema cu telecomanda si ai gasito tu multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum