dorian 70 Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 As face o iesire la Prut si m-ar interesa daca a fost cineva, indeosebi pe zona IJPF Botosani, unde am P.G. vizat pe anul in curs. De asemenea daca sunt reglementari noi, deoarece cineva zicea ca nu te mai lasa noaptea pe malul apei Link spre comentariu
iuli09 Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 "Pescuitul recreativ/sportiv este permis numai in cursul zilei,de la rasaritul si pana la apusul soarelui" . Sau cel putin asta scrie in permisul meu de pescuit . si din cate stiu asa a fost intotdeauna Link spre comentariu
CIBY2 Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 "Pescuitul recreativ/sportiv este permis numai in cursul zilei,de la rasaritul si pana la apusul soarelui" . Sau cel putin asta scrie in permisul meu de pescuit . si din cate stiu asa a fost intotdeauna In ce priveste pescuitul asa este, dar de campat, cu exceptia Rezervatie Biosferei Deltei Dunarii, se poate. Cred ca asta a vrut colegul sa stie. Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 "Pescuitul recreativ/sportiv este permis numai in cursul zilei,de la rasaritul si pana la apusul soarelui" . Sau cel putin asta scrie in permisul meu de pescuit . si din cate stiu asa a fost intotdeauna Incomplet : Pescuitul recreativ/sportiv este permis oricand, nu numai in cursul zilei, de la rasaritul si pana la apusul soarelui, asta in functie de locul unde pescuim, care poate fi un iaz proprietate privata ... Sorry, asta cu pescuitul de la rasarit si pana la apus o stiam, chiar pe Prut, intr-unul din anii anteriori, un granicer mai zelos ne-a intocmit p.v. de contraventie pentru asa ceva, avea datele noastre, pentru ca ei te inregistreaza cand esti pe malul apei, si la vreo luna ne-am trezit cu "placinta" acasa.In ce priveste pescuitul asa este, dar de campat, cu exceptia Rezervatie Biosferei Deltei Dunarii, se poate. Cred ca asta a vrut colegul sa stie.Intradevar, m-ar interesa daca te lasa noaptea cu cortul pe malul apei, eu locuiesc in apropierea frontierei, se face trafic cu tigari de la Ucraina, iar politia de frontiera este foarte "activa" Link spre comentariu
iuli09 Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 am vazut ca ai postat la rubrica "Pescuit" si m-am grabit putin . cele mentionate de mine mai sus evident ca nu se aplica in locurile cu regim privat unde fiecare isi stabileste propriile conditii .si ca sa fiu si la subiect (presupunand ca este vorba de o locatie aflata in zona de frontiera):Art. 13. - Circulatia persoanelor pe timpul noptii in zona de frontiera, in afara localitatilor, cu sau fara mijloace de transport, este permisa pe drumurile publice si in conditiile stabilite de catre organele locale ale administratiei de stat. Ramanerea persoanelor si parcarea mijloacelor de transport pe timpul noptii, in zona de frontiera, in afara localitatilor, sunt permise cu aprobarea comandantului unitatii de graniceri, care va fi solicitata cu cel putin 24 de ore anainte. (DECRET-LEGE nr.45 din 1 februarie 1990 privind regimul juridic al frontierei de stat a Romaniei ) Link spre comentariu
rares01 Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 este voie sa pescuiesti atat noaptea cat si ziua atata timp cats e respecta anumite reguli precum:prohibitia si zonele interzise pescuitului atat ziua cat si noaptea gen baraje semnalate corespunzator! si desigur atat timp cat nu se practica braconajul! Link spre comentariu
iuli09 Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 da , se pare ca s-a introdus un articol nou in legea 116/2006 care permite si pescuitul nocturn . Pe langa conditiile valabile in timpul zilei , trebuie ca pe timpul noptii sa fie folosite surse de lumina care sa semnalizeze prezenta pescarilor ....chiar daca in permisul meu scrie ca este interzis pescuitul nocturn Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Draga #iuli09 m-ai facut sa dau un copy si un paste la legea 116/2006 folosind pe amicu' nostru Goooogu N-as merge prima data la Prut, am fost in diverse locatii si "cate bordeie atatea obicee"! Sunt SPF-uri care vor sa faci cereri de acces (sau cum naiba s-or numi) la sediul SPF-ului, insa, altele, care printr-un simplu telefon, de pe mobil, de la locul unde te-ai instalat, comunicand numele persoanelor si este suficient ... Si asta in cadrul aceluiasi I.J.P.F. Si in permisul meu scrie ca pescuitul nocturn este interzis, insa daca nu te lasa pe malul apei noaptea Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 pana la urma ai ajuns pe malu apei? Link spre comentariu
dorian 70 Postat Septembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Cam slaba miscare pe la "Hobby" -ul asta Nu am fost pe Prut inca, s-ar putea in cursul saptamanii viitoare, in functie si de disponibilitatea colegilor de suferinta ... Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 sa ne ti la curent si fir intins Link spre comentariu
dorian 70 Postat Septembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Multumesc, Fir Intins la toti pescarii de p-aci ! Link spre comentariu
Vizitator pattrika265 Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Eu stateam toata noaptea si aveam permis de pescuit asa cum are toata lumea. Nu stiu daca e legal, dar bine ca nu am avut probleme. Link spre comentariu
Vizitator jakeson13 Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Eu stateam toata noaptea si aveam permis de pescuit asa cum are toata lumea. Nu stiu daca e legal, dar bine ca nu am avut probleme.Eu mi-am luat o amenda seara.. cu tot cu permis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum