paky90 Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 ce parere aveti de un amplificator BOUYER PA1100 ? ca pe net nu prea am gasit nimic despre el si as vrea sa il cumpar pretul lui este de 110 lei . Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Regula e: cît dai, atîta face. Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 am sa pun niste poze cu el si datasheet ul sa imi dati niste sfaturi , pareri cine a mai avut un asemenea amplificator si cum se comporta . multumesc anticipat si este adevarat ca are o greutate de 10 kg? aici e datasheet ul http://www.telecomsystems.nl/Home/Produ ... terker.pdf Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Tu nu ai notiunea de a posta la subiect La fel ai facut si cu simularea aia...cand era vorba de altceva in topicul ala! Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Tu nu ai notiunea de a posta la subiect La fel ai facut si cu simularea aia...cand era vorba de altceva in topicul ala!sa deschid un nou subiect cu acest amplificator in amplificatoare? Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 am sa pun niste poze cu el si datasheet ul sa imi dati niste sfaturi , pareri cine a mai avut un asemenea amplificator si cum se comporta . multumesc anticipat si este adevarat ca are o greutate de 10 kg? aici e datasheet ul http://www.telecomsystems.nl/Home/Produ ... terker.pdfE un amplif ptr magazine, cofetării, e mono cu ieşire pe trafo, ptr diverse impedanţe şi tensiuni. Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 am o intrebare poate stupida se poate folosi ca amplificator la petreceri de pana in 50 de persoane ? Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Nu cred că puterea e suficientă, poate dacă petrecăreţii sînt prea civilizaţi şi nu se ridică de la mese decît să se ducă la veceu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum