Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie E/R auto tipPresident-Grant FR

Postări Recomandate

Va salut. Am o statie-E/R President-Grant FR (mai veche) care are integ. final audio,, explodat" si nu se mai vede tipul. Singurul lucru vizibil=(miu) PC......./9401..Am depistat pin1=+12v , pin4si5= masa ,pin3=esire semnal prinC la dif.=8ohm/2w.Puteti sa ma ajutati fie cu schema sau tipul integ.? Cu multumiri,Virgil. PS. Statia fabricata in Filipine.Am omis sa mentionez ca integ. cu pricina are 8 pini dispusi liniar.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

6

• dan cod

2

• leoncris

2

Ca si echivalente am gasit intr-un catalog ECG7101 si NTE7101,uPC1241H dar nu stiu daca astea se gasesc pe undeva.Eu sincer as modifica daca nu se gaseste ceva tot in capsula din aia de exTDA7056 care nu necesita componente externe.

Link spre comentariu

Multumesc domnului Dan ptr. indicatii. Virgil.Am gasit prin ,,cazaturi" ,un LM383 bun .Se poate monta in locul mpc1242h cu modificarile de rigoare??? TDA7056B trebuie modificat la reglarea volumului. Cu multumiri, Virgil.

Link spre comentariu

Va salut. Am montat tda7056 .Rec. este ok. .Pe Em. face ,,Figuri".Pe USB si LSB. functioneaza iar pe FM si AM. nu emite . Poate sa mai fie o problema??? .Se pare ca a fost alimentata la 24V. C1000mf (din alim.) bombat, si final audio (??? mpc1242h) explodat . Cu multumiri Virgil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări