enafelice Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Salutare,Am nevoie de o schema pentru sursa acestui monitor.Am gasit ci sursa exploadat de tipul 203D6 si 2 diode in scurt si nu stiu ce sa pun. Link spre comentariu
leoncris Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Ce model este monitorul : DA,DX,OF,PR ... ? Link spre comentariu
cristronic Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Integratul este NCP1203D6 . Link spre comentariu
enafelice Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 Scuze este de 17' XP iar integratul este ncp 203 d dar pe el scrie doar 203d6 pe care l-am si inlocuit dar mai am 2 diode in scurt d201 si dz 207 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 nu sant mandru de asta-pana in aprilie 2002 nu am lucrat cu googlein compensatie,in fiecare an aproape umpleam un caiet cu scheme ridicate de pe cablajele aparatelor depanate si cu oscilogrameacum nu cred ca mai este un integrat de larga folosire care sa nu aibe pdf-ul pe netridicati schema numai in zona cu piesele arse,comparati-o cu aplicatia integratului iar ajutorul de pe forum sa vina la unele neconcordante sau variante de aplicatiieu asa intelegeam problema cand m-am inscris pe forumla limita daca nu se gaseste schema se renunta la depanare?dar poate sant depasit...la un alimentator de tv lcd cu acest integrat traful nu avea infasurare de automentinere--daca primeam o intrebare pe forum despre acest aspect raspundeam ca nu se poate asa cevacu un mic truc proiectantul a reusit insa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum