Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reincarcare baterie PM4-6(6V4Ah)

Vizitator danmircea

Postări Recomandate

Vizitator danmircea

Buna ziua , a-si avea nevoie de ceva informatii cu privire la reincarcarerea unei bataterii de PM4-6(6V4Ah) (aceasta baterie pune in functiune o motocicleta pentru copii ) (p.s. odata cu cumpararea motocicletei am primit si un adaptor imput:230~50Hz 7w Output : 6V ~ 1000 mA Max 3 W iar problema e caci nu imi incarca)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• cristian_draghiescu

1

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca acumulatorul e valid(nu a curs, nu e clacat) problema e incarcatorul, s-o fi incalzit prea tare...verificati cu un ohmetru daca exista continuitate in infasurarea primara a adaptorului, daca nu, posibil siguranta termica a ajuns la 130 gradeC si a intrerupt circuitul primarului.

Link spre comentariu
Vizitator danmircea

Am schimbat si incararcatorul si siguranta,din pacate tot nu merge ,Am fost la un tip care repara telefoane si zicea ca mi-ar trebuii neaparat un incarcator de 4A , (ar fi o solutie buna ? eu nu prea am cunostiinte mari in domeniul electronicii )

Link spre comentariu

reincarcarerea unei bataterii de PM4-6(6V4Ah)

Am fost la un tip care repara telefoane si zicea ca mi-ar trebuii neaparat un incarcator de 4A

Nici vorbă de aşa ceva la acea capacitate a acumulatorului !Spuneţi-ne valoarea tensiunii furnizată de încărcător, atât în gol(fără sarcină), cât şi după cuplarea acumulatorului.
Link spre comentariu
Vizitator danmircea

daca necesita masurare , din pacate nu detin un aparat de masura dar acestea sunt specificatiile motocicletei :alimentare : acumulator sigilat dimensiuni motocicleta :750X370X535 mmBaterie 6V.0AH Viteza:2-2,5 km/hBateria : durata de incarcare 8-12 ore (durata de functionare 1-3 ore) Durata de viata a bateriei -300 incarcariInacarcator intrare: voltaj local , iesire DC 6V500MA temperatura recomandata 0-40 grade CAm primit cu motocicleta un incarcator pe care scrie AC adaptor imput:230~50Hz 7w Output : 6V ~ 1000 mA Max 3 W model yy-06d-1000 ( mentionez caci nu am o baza foarte solida de electronica ,dar sper sa ma descurc sa fac motocicleta functionala )

Link spre comentariu
Vizitator danmircea

am vreo 5 motociclete toate cu aceeasi problema ( nu incarca ) deci ,nu prea cred sunt toate acumulatoarele moarte , darproblema e ca nu pot sa imi dau seama de ce nu incarca niciunul .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări