Vizitator danmircea Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Buna ziua , a-si avea nevoie de ceva informatii cu privire la reincarcarerea unei bataterii de PM4-6(6V4Ah) (aceasta baterie pune in functiune o motocicleta pentru copii ) (p.s. odata cu cumpararea motocicletei am primit si un adaptor imput:230~50Hz 7w Output : 6V ~ 1000 mA Max 3 W iar problema e caci nu imi incarca) Link spre comentariu
Spitfire Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Daca acumulatorul e valid(nu a curs, nu e clacat) problema e incarcatorul, s-o fi incalzit prea tare...verificati cu un ohmetru daca exista continuitate in infasurarea primara a adaptorului, daca nu, posibil siguranta termica a ajuns la 130 gradeC si a intrerupt circuitul primarului. Link spre comentariu
Vizitator danmircea Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Am schimbat si incararcatorul si siguranta,din pacate tot nu merge ,Am fost la un tip care repara telefoane si zicea ca mi-ar trebuii neaparat un incarcator de 4A , (ar fi o solutie buna ? eu nu prea am cunostiinte mari in domeniul electronicii ) Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 reincarcarerea unei bataterii de PM4-6(6V4Ah) Am fost la un tip care repara telefoane si zicea ca mi-ar trebuii neaparat un incarcator de 4ANici vorbă de aşa ceva la acea capacitate a acumulatorului !Spuneţi-ne valoarea tensiunii furnizată de încărcător, atât în gol(fără sarcină), cât şi după cuplarea acumulatorului. Link spre comentariu
Vizitator danmircea Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 daca necesita masurare , din pacate nu detin un aparat de masura dar acestea sunt specificatiile motocicletei :alimentare : acumulator sigilat dimensiuni motocicleta :750X370X535 mmBaterie 6V.0AH Viteza:2-2,5 km/hBateria : durata de incarcare 8-12 ore (durata de functionare 1-3 ore) Durata de viata a bateriei -300 incarcariInacarcator intrare: voltaj local , iesire DC 6V500MA temperatura recomandata 0-40 grade CAm primit cu motocicleta un incarcator pe care scrie AC adaptor imput:230~50Hz 7w Output : 6V ~ 1000 mA Max 3 W model yy-06d-1000 ( mentionez caci nu am o baza foarte solida de electronica ,dar sper sa ma descurc sa fac motocicleta functionala ) Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Posibil sa fi mort acumulatorul !!!! unul nou s-ar recomanda si de un amperaj mai mare Link spre comentariu
Vizitator danmircea Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 am vreo 5 motociclete toate cu aceeasi problema ( nu incarca ) deci ,nu prea cred sunt toate acumulatoarele moarte , darproblema e ca nu pot sa imi dau seama de ce nu incarca niciunul . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum