ALEKS Postat Aprilie 6, 2006 Partajează Postat Aprilie 6, 2006 150 de mii sau 2 lampi 6N2P (chiar si folosite, vor ajunge intr-un amplificator de chitara), asta cer eu.Stima,ALEKS Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2007 Partajează Postat Februarie 11, 2007 Nu m-am prins...Link-ul tau trimite la o reclama de pe yotube...Dodge Nitro - Planet (60 second version)From: DodgeNitro :partyman: Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 11, 2007 Partajează Postat Februarie 11, 2007 Nu stiu daca voi putea sa stric mitul "predatorului" insa, o sa va pun cateva poze in infrarosu facute la niste cladiri, cu camera in ir. Nu se vad decat suprafetele calde si reci. Daca un om este in spatele unui perete incalzit, nu il poti vedea. Daca peretele este din beton..cu atat mai mult; nu-l poti vedea in nici un fel. Pentru a putea vedea ce face un om dincolo de perete, trebuie ca peretele sa fie mult mai rece decat omul, sa fie foarte subtire si sa nu fie in bataia soarelui (pe timp de zi). Aa, si omul sa fie relativ aproape de perete. Imi pare rau ca nu pot sa va si arat cateva experimente pe care le-am facut cu o astfel de camera la serviciu (daca era a firmei la care lucrez imi permiteam sa salvez si pozele, asa am vazut doar "live") Pozele sunt facute la un bloc din pantelimon . .. .. . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum