Mondan Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Am un HDD de 160GB din care cam 60GB stau vesnic nefolositi.Vreau un soft cu care sa salvez tot forumul sau doar o parte din el. Si daca apare vre o problema cu forumul, sa am discutiile salvate.Asta pentru ca mi-e mult mai usor cand am vreo ideie sa caut in forum la Amplificatoare/.......In afara de asta mai vreao chestie, sa salvez daca se poate toata lista de componenete (de piese) a unui magazin.Astfel, cand vreau sa caut o piesa sa imi dea ce varianate gaseset si la ce magazin. Se poate concepe de altfel, o aplicatie pe NET care sa cauate automat pise "BC107" la toate magazinele virtuale si sa afizeze rezultatele in orinea pretului, sau in ordinea distanteai dintre lcatia ta si magazin,.... sugestii,.... Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Dar nu e prea mult cei 60Gb disponibili? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 30, 2011 Administratori Partajează Postat August 30, 2011 nu o sa-l poti salva pentru ca e configurat serverul sa-ti dea eroare daca folosesti programe pentru download, totusi daca nu deschide mai mult de 100 de sesiuni s-rar putea sa mearga. Cu forumul nu are ce se intample ca se face backup zilnic Ca dispar uneori anumite chestii nu e pentru ca s-ar defecta ceva la forum sau server Link spre comentariu
yo9hnf Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Astfel, cand vreau sa caut o piesa sa imi dea ce varianate gaseset si la ce magazin. Se poate concepe de altfel, o aplicatie pe NET care sa cauate automat pise "BC107" la toate magazinele virtuale si sa afizeze rezultatele in orinea pretului, sau in ordinea distanteai dintre lcatia ta si magazin,.... sugestii,....Vezi http://www.dioda.ro, sau http://dioda.ro/Cauta_Componenta.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum