Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa salvez Elforum pe HDD

Mondan

Postări Recomandate

Am un HDD de 160GB din care cam 60GB stau vesnic nefolositi.Vreau un soft cu care sa salvez tot forumul sau doar o parte din el. Si daca apare vre o problema cu forumul, sa am discutiile salvate.Asta pentru ca mi-e mult mai usor cand am vreo ideie sa caut in forum la Amplificatoare/.......In afara de asta mai vreao chestie, sa salvez daca se poate toata lista de componenete (de piese) a unui magazin.Astfel, cand vreau sa caut o piesa sa imi dea ce varianate gaseset si la ce magazin. Se poate concepe de altfel, o aplicatie pe NET care sa cauate automat pise "BC107" la toate magazinele virtuale si sa afizeze rezultatele in orinea pretului, sau in ordinea distanteai dintre lcatia ta si magazin,.... sugestii,....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• yo9hnf

1

• sorinpavel

1

• Mondan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• Administratori

nu o sa-l poti salva pentru ca e configurat serverul sa-ti dea eroare daca folosesti programe pentru download, totusi daca nu deschide mai mult de 100 de sesiuni s-rar putea sa mearga. Cu forumul nu are ce se intample ca se face backup zilnic Ca dispar uneori anumite chestii nu e pentru ca s-ar defecta ceva la forum sau server :92

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări