Vizitator pebbels0402 Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Buna seara! am o problema cu un laptop packard bell mh 35. mi-a cazut de pe masa:-" si s-a ars hardul(seagate momentus),am achizitionat un altul, toshiba sata 2, 320 gb. dupa indelungi chinuri am reusit sa instalez windowsul, cu ajutorul unui stick bootabil,( cd romul e dus:D).iar acum imi da nenumarate erori, uneori nu vede hardul, alteori ecranul se face albastru si da o anumita eroare legata de hard...etc...intrebarea mea este: are cineva idee ce se intampla cu el?... ma gandeam ca o posibila prb ar putea fi hardul, deoarece este sata 2 si inainte aveam sata 1...va multumesc anticipat! Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Problemele pot fi multiple:placa de baza fisurata si la caldura se dilataprobleme cu ramiiincompabilitate cu hddFaptul ca a durat mult sa instalati windows-ul :ori hdd ori ram.SuccesEste doar parerea mea,poate alti colegi sunt mai in masura sa va dea alte sfaturi. Link spre comentariu
Vizitator pebbels0402 Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 multumesc frumos! Link spre comentariu
idm_luci Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 incearca din BIOS sa muti HDD-ul pe IDE. Link spre comentariu
Vizitator pebbels0402 Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 incearca din BIOS sa muti HDD-ul pe IDE. si cum ar trebui sa fac asta? de mai bn de o ora incerc si nu gasesc nicio optiune...nu ca as extraordinar de priceputa:d Link spre comentariu
allez Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 La fel de bine s-ar putea sa fie din windows ( sa nu luam partea cea ma nasoala [ cea cu hardwere ] ) - Ce fel de windows ai instalat ? - Pe scurt, eu ma gandesc la o problema cu driverele din windows .... daca tot e sa mergi oe firul problemei , incepe cu inceputul , nu prea sunt de acord cu instalatul de pe stik ... posibil deasta sa ai erorile .... -Asa ca sfatul meu este ca , daca nu ai CD/DVD-ul laptopului stricat, sa faci rost de un CD/DVD-ROM pe USB pana iti faci treaba, Si de pe CD pot interveni erori de instalare , dar la stik probabilitatea de a interveni erori de instalare este mai mare , in plus trebuie sa fi atent ce win pui. Daca merge cu Xp, atunci pune un Xp Profesional Sp3, Daca iti duce win 7 te sfatuiesc sa pui win 7 ( tu nu ne-ai spus configuratia hardwere ) - si pe cat posibil windows-ul sa fie nemodificat nemodificat ..... sau daca tot mai stai in dubii incearca cu un LINUX live -> http://www.linuxliveusb.com/ asta iti permite sa pui linux-ul pe stik ... daca nu ai probleme de rulare pe LINUX sigur nu vei avea nici pe windows success !!! Link spre comentariu
Vizitator pebbels0402 Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 La fel de bine s-ar putea sa fie din windows ( sa nu luam partea cea ma nasoala [ cea cu hardwere ] ) - Ce fel de windows ai instalat ? - Pe scurt, eu ma gandesc la o problema cu driverele din windows ....daca tot e sa mergi oe firul problemei , incepe cu inceputul , nu prea sunt de acord cu instalatul de pe stik ... posibil deasta sa ai erorile ....-Asa ca sfatul meu este ca , daca nu ai CD/DVD-ul laptopului stricat, sa faci rost de un CD/DVD-ROM pe USB pana iti faci treaba, Si de pe CD pot interveni erori de instalare , dar la stik probabilitatea de a interveni erori de instalare este mai mare , in plus trebuie sa fi atent ce win pui. Daca merge cu Xp, atunci pune un Xp Profesional Sp3,Daca iti duce win 7 te sfatuiesc sa pui win 7 ( tu nu ne-ai spus configuratia hardwere ) - si pe cat posibil windows-ul sa fie nemodificat nemodificat .....sau daca tot mai stai in dubii incearca cu un LINUX live -> http://www.linuxliveusb.com/ asta iti permite sa pui linux-ul pe stik ... daca nu ai probleme de rulare pe LINUX sigur nu vei avea nici pe windows success !!!in primul rand multumesc frumos! apoi...am incercat si cu cd/dvd pe usb, dar am avut acelasi rezultat... windowsul este xp profesional.configuratia hdd : toshiba 320 gb,5400rpm 8mb,sata 2 am dus laptopul la cineva sa-l repare si a mers cu un hdd sata 1 de configuratie mai mica... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum