Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema hard packard bell

Vizitator pebbels0402

Postări Recomandate

Vizitator pebbels0402

Buna seara! am o problema cu un laptop packard bell mh 35. mi-a cazut de pe masa:-" si s-a ars hardul(seagate momentus),am achizitionat un altul, toshiba sata 2, 320 gb. dupa indelungi chinuri am reusit sa instalez windowsul, cu ajutorul unui stick bootabil,( cd romul e dus:D).iar acum imi da nenumarate erori, uneori nu vede hardul, alteori ecranul se face albastru si da o anumita eroare legata de hard...etc...intrebarea mea este: are cineva idee ce se intampla cu el?... ma gandeam ca o posibila prb ar putea fi hardul, deoarece este sata 2 si inainte aveam sata 1...va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• allez

1

• sorinpavel

1

• idm_luci

1

Top autori în acest subiect

Problemele pot fi multiple:placa de baza fisurata si la caldura se dilataprobleme cu ramiiincompabilitate cu hddFaptul ca a durat mult sa instalati windows-ul :ori hdd ori ram.SuccesEste doar parerea mea,poate alti colegi sunt mai in masura sa va dea alte sfaturi.

Link spre comentariu
Vizitator pebbels0402

incearca din BIOS sa muti HDD-ul pe IDE.

si cum ar trebui sa fac asta? de mai bn de o ora incerc si nu gasesc nicio optiune...nu ca as extraordinar de priceputa:d
Link spre comentariu

La fel de bine s-ar putea sa fie din windows ( sa nu luam partea cea ma nasoala [ cea cu hardwere ] )

- Ce fel de windows ai instalat ?

- Pe scurt, eu ma gandesc la o problema cu driverele din windows ....

daca tot e sa mergi oe firul problemei , incepe cu inceputul , nu prea sunt de acord cu instalatul de pe stik ... posibil deasta sa ai erorile ....

-Asa ca sfatul meu este ca , daca nu ai CD/DVD-ul laptopului stricat, sa faci rost de un CD/DVD-ROM pe USB pana iti faci treaba,

Si de pe CD pot interveni erori de instalare , dar la stik probabilitatea de a interveni erori de instalare este mai mare , in plus trebuie sa fi atent ce win pui. Daca merge cu Xp, atunci pune un Xp Profesional Sp3,

Daca iti duce win 7 te sfatuiesc sa pui win 7 ( tu nu ne-ai spus configuratia hardwere )

- si pe cat posibil windows-ul sa fie nemodificat nemodificat .....

sau daca tot mai stai in dubii incearca cu un LINUX live -> http://www.linuxliveusb.com/ asta iti permite sa pui linux-ul pe stik ... daca nu ai probleme de rulare pe LINUX sigur nu vei avea nici pe windows

success !!!

Link spre comentariu
Vizitator pebbels0402

La fel de bine s-ar putea sa fie din windows ( sa nu luam partea cea ma nasoala [ cea cu hardwere ] ) - Ce fel de windows ai instalat ? - Pe scurt, eu ma gandesc la o problema cu driverele din windows ....daca tot e sa mergi oe firul problemei , incepe cu inceputul , nu prea sunt de acord cu instalatul de pe stik ... posibil deasta sa ai erorile ....-Asa ca sfatul meu este ca , daca nu ai CD/DVD-ul laptopului stricat, sa faci rost de un CD/DVD-ROM pe USB pana iti faci treaba, Si de pe CD pot interveni erori de instalare , dar la stik probabilitatea de a interveni erori de instalare este mai mare , in plus trebuie sa fi atent ce win pui. Daca merge cu Xp, atunci pune un Xp Profesional Sp3,Daca iti duce win 7 te sfatuiesc sa pui win 7 ( tu nu ne-ai spus configuratia hardwere ) - si pe cat posibil windows-ul sa fie nemodificat nemodificat .....sau daca tot mai stai in dubii incearca cu un LINUX live -> http://www.linuxliveusb.com/ asta iti permite sa pui linux-ul pe stik ... daca nu ai probleme de rulare pe LINUX sigur nu vei avea nici pe windows success !!!

in primul rand multumesc frumos! apoi...am incercat si cu cd/dvd pe usb, dar am avut acelasi rezultat... windowsul este xp profesional.configuratia hdd : toshiba 320 gb,5400rpm 8mb,sata 2 am dus laptopul la cineva sa-l repare si a mers cu un hdd sata 1 de configuratie mai mica...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări