Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

moderator calculatoare

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

3

• wally_gatter

3

• FLORIN IORDACHE

2

• cristi71

2

nu va faceti griji...! l-am salvat eu cu copy / paste si il voi posta imediat din nou...! probabil ca il deranjeaza adevarul gol golut spus in gura mare , pe marele moderator in viata , florin iordache... :rade:luati de-l cititi repede , pina nu il sterge din nou...!

Link spre comentariu

mdea... consider ca ESTE O MARE RUSINE NATIONALA numirea aceasta in postura de asa zis moderator la sectiunea calculatoare a unui nene care , toata ziua-buna ziua nu face si nu stie decit 3 lucruri mari si late...1-- electrotanya2-- eservice3-- site cu continut explicitde acolo si-a pescuit toata DOCUMENTATIA AIA DOTATA , cica , :rade: cu care ne abureste pe toti...! in rest , habar n-are de nimic...! nu stie sa faca diferenta intre un tranzistor pnp si un npn...! domnilor adevarati moderatori / administratori... ati uitat cind individul A PLAGIAT UN TEXT , referitor la un selector de lg , de la onorabilul domn tv1 si l-a postat ca fiind gindit de el...? ati uitat cind tot acelasi personaj nefast si-a creat un al doilea id pe elforum si posta intrebari cu id-ul nr 2 si raspundea tot el cu id-ul nr 1 , numai ca sa faca postari cit mai multe ...asta pina cind a fost demascat in mod rusinos si a primit ban pe id-ul nr 2 ...si din cauza asta a stat ascuns vreo 3 zile si a tacut ca mortul in papusoi , pina s-au linistit apele...? nici macar nu a avut bunul simt sa-si ceara scuze publice , in al 12 lea ceas , pentru aceasta decizie stupida...! oare nu mai exista alte persoane competente in domeniul calculatoarelor pe acest forum , din atitea zeci de mii de useri...? pe ce criterii numiti dvs moderatorii noi ...? nu cumva trebuie sa existe si o anumita etica profesionala si o dovada a competentei in acest sens...? daca se ofera un singur neica-nimeni , pe un forum oarecare , unde nu este competent dpv al pregatirii sa ocupe functia de moderator si il sustine o mina de aplaudaci si de lingai din cercul lui de prieteni , de-acum gata...? numirea este ca si asigurata...?

Link spre comentariu

mdea... consider ca ESTE O MARE RUSINE NATIONALA numirea aceasta in postura de asa zis moderator la sectiunea calculatoare a unui nene care , toata ziua-buna ziua nu face si nu stie decit 3 lucruri mari si late...1-- electrotanya2-- eservice3-- site cu continut explicitde acolo si-a pescuit toata DOCUMENTATIA AIA DOTATA , cica , :rade:

Va salut domnule Misura (Mircea) ! Iar va legati de noi,Noi avem documentatii pe pc-ul si pe laptop-ul nostru pentru tot nemul dvs ,si sa stiti ca marea majoritatea a schemelor noastre sunt scanate de noi,dar pacat ca nu putem ca sa le atasam pe acest forum,pentru ca nu mai merge,merge numai cele sub 500kb ca sa atasam,si daia le dam mai mult linck-uile direct de unde poate omameni ca sa descarce schemele solicitate de ei,nu ati observat ca le mai dam si scheme care are sub 500kb marimea lor si in plus le mai dam si dump-uri si informatii tehnice,aa si inca ceva pe linck-ul nr 3 le atasam noi schema acolo si ii dam linck-ul direct de unde sa descarce omul,pentru ca acele scheme au marimea ff mare de vreo 4-5 sau chiar 8-9 mb. :da Aaa, inca ceva erea ca sa uit,domnul Vasile a zis ca sa le dam mai mult linck-ul direct de unde poate acesti oameni sa descarce schemele solicitate de ei,pentru ca daca le atasam mereu,mereu zeci de scheme pe zi se umple din nou hdd-ul de la serverul formului.
Link spre comentariu

Cum rolul de MODERATOR este de a urmarii o dezbatere pe o tema lansata si accesata de mai mulți participanți (utilizatori) , aparent , conditia necesara si suficienta este ca acesta sa dispuna de ... TIMP.

Ideal ar fi sa aiba si calitatile ,dar si cunostintele necesare (atat in domeniu cat si in stapanirea limbii romane), altfel , se limiteaza doar la a prevenii ... :bataie

Asa ca ... SUCCESURI noului moderator , oricare'ar fi el !

Florine , daca taceai ... filozof ... :da

Link spre comentariu

daca se ofera un singur neica-nimeni , pe un forum oarecare , unde nu este competent dpv al pregatirii sa ocupe functia de moderator si il sustine o mina de aplaudaci si de lingai din cercul lui de prieteni , de-acum gata...? numirea este ca si asigurata...? D-le Misu, eu cred ca a-ti intrecut masura cu aceste jigniri. de unde pina unde va permiteti sa faceti lumea ,citez: lingai si aplaudaci.? eu unul , nu cunosc personal nici pe dl. Florin nici pe dumneata si nici in cercul de prieteni al vreunuia nu ma invart... pur si simplu am dat un vot. pt asta merit asemenea calificative.. nu stiu ce si cum aveti de impartit d-voastra cu dl Florin insa eu prefer sa raman neutru..dar cu asemenea jigniri nu pot fi de acord :aut: va multumesc pt timpul acordat, numai bine

Link spre comentariu

gestionarea unor situatii limita (tipice forumului) ,ar trebui sa fie o prima indatorire a moderatorului. in al doilea rand trebuie sa fie in cunostinta de cauza la subiectele moderate. si in al treilea rand , ca sa il citez pe colegul de mai sus , sa stie limba romana (scris cel putin :rade: ) .. in rest toate cele bune si la cat mai putina cearta :sparge:

Link spre comentariu

daca se ofera un singur neica-nimeni , pe un forum oarecare , unde nu este competent dpv al pregatirii sa ocupe functia de moderator si il sustine o mina de aplaudaci si de lingai din cercul lui de prieteni , de-acum gata...? numirea este ca si asigurata...? D-le Misu, eu cred ca a-ti intrecut masura cu aceste jigniri. de unde pina unde va permiteti sa faceti lumea ,citez: lingai si aplaudaci.? eu unul , nu cunosc personal nici pe dl. Florin nici pe dumneata si nici in cercul de prieteni al vreunuia nu ma invart... pur si simplu am dat un vot. pt asta merit asemenea calificative.. nu stiu ce si cum aveti de impartit d-voastra cu dl Florin insa eu prefer sa raman neutru..dar cu asemenea jigniri nu pot fi de acord :aut: va multumesc pt timpul acordat, numai bine

bravo bravo bravo :aplauze :aplauze
Link spre comentariu

Eu as fi de parere sa realizam un chestionar si sa votam ptr. cel mai buni !> de exemplu > cele mai pertinente mesaje la aceste sectiuni !!Deci un chestionar trebuia de la bun inceput !cu ,, cei propusi,, !!!

Link spre comentariu

cata galagie pentru nimic ! Nu uitati ca functia de moderator nu inseamna mare lucru. (poate doar ceva timp pierdut)Multi dam din gura ca ala nu e bun si trebuia ales altul dar cati din voi fac ceva concret pentu buna intelegere pe elforum ?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări