Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mega vision model DMQ-2035

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz1985

7

• leoncris

4

• BUGHIU

3

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

am si eu o mica problema cu un tv mega vision model DMQ-2035 pe chassis c52. am imagine perfect dar in schimb in loc de culoare albastra se vede verde. ce ar putea sa fie?sa fie electroliticii de pe jungla in locatia R G B? va rog cu stima

Link spre comentariu

am si eu o mica problema cu un tv mega vision model DMQ-2035 pe chassis c52. am imagine perfect dar in schimb in loc de culoare albastra se vede verde. ce ar putea sa fie?sa fie electroliticii de pe jungla in locatia R G B? va rog cu stima

nu este cumva magnetizat tubul?? ptc defect cumva?!?
Link spre comentariu

nu inteleg ce vrei sa spui despre ptc imi cer scuze.

PTC-ul este termistorul din circuitul de demagnetizare de pe tubul cinescop!!!! el si ......sarma aia groasa izolata tare ce este prinsa pe ecran!!!
Link spre comentariu

O verificare....il zdrangani linga ureche si daca ....bolboroseste,e clar, trebe altul,dar asta e cam ....empirica,asa ca tot multimetrul va spune sigur sau un alt ptc :da

Link spre comentariu

si mai am o problema mica cu acest model de tv. se vede imagine in verde .am observat daca al dau cu fata in jos, vede in albastru . si in alte pozitii vede in rosu in galben. ce ar putea sa fie? sa fie tubu magnetizat foarte rau? nustiu ce se intampla. va rog dati o sugestie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări