Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Osciloscop GOULD OS 300

ciprilungu

Postări Recomandate

salutare.poate ma ajuta cineva cu un osciloscop Gould OS 300,mai exact: spotul e foate gros cam 5-6 mm si nu il ot regla din focus.am desfacut aparatul sa masor tensiunle.sunt bune, dar am vazut ca traful se incinge ff repede adica cam in 2 min e cald bine si parca fierbe ceva in el.dupa cateva minute de functionare s-a ars siguranta principala de 250 mA am pus alta de 400 mA si nu se mai arde dar nici nu-l mai las mai mult de 5 min sub tensiune.poate fi vreun scurt in traf (in primar)si din aceasta cauza sa fie si spotul asa?ma gandesc ca primarul are ceva pt ca tensiunile sunt ok.multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciprilungu

4

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Schimba C704 si 715Sper ca S2 si 3 sunt setate pentru 230Vca

da tcomutatoarele sunt pe pozitie buna.am schimbat condensatoarele si nici un rezultatpot regla intensitatea si focalizarea dar spotul tot gros ramane
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

am rezolvat.problema era la infasurarea de 950 v care era strapunsa si din cauza asta se incingea trafo.am scos infasurarea de 950v afara.fara sa desfac tolele.a fost ceva munca de chinez batran.am refacut infasurarea de 6,3 v care s-a distrus si am mai facut o infasurare de 9 v pe care am redresato si am alimentat un invertor ccfl (kit cumparat ).iesirea acestuia am conectato in locul infasurarii de 950v.acum totul merge ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări