Vizitator cipris Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Buna , ma poate ajuta, lamurii si pe mine cineva am un transformator AC-DC ADAPTER MODEL NO: DV-751 AUP, IMPUT:230V-50Hz-16VA, OUTPUT:7,5 V il am in priza de vreo 2 ani de la o firma de internet si mar interesa cat consuma pe luna ,ca eu nu prea le am cu calculele astea , multumesc. id messenger : ciprian_stangu Link spre comentariu
leoncris Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Transformatorul banuiesc ca nu'i in gol.Consumul este dictat de consumatorul alimentat de acel traf.Oricum , nu poate consuma mai mult de 16VAP= U x I x cos o [Watt] Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Cred că pe domnul cipris îl interesează consumul de energie lunar, mai precis contravaloarea acesteia. În cazul tarifului cel mai răspândit, de tip monom (0,433 lei/KWh, fără TVA) şi simplificând la maximum calculele reiese un consum orar de energie de cel mult 0,016 KWh, adică în jur de 6,20 lei/lună. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum