vitamina Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Salutare, Cum se observa,am si eu nevoie de ajutor pt a scoate vocea de pe o melodie.Daca stiti vreun program care poate face acest lucru?Eu am mai lucrat cu sound forge dar nu stiu sa fac cu el aceasta operatiune.Am inteles eu ca nu se poate face acest lucru in proportie de 100% cu niciun soft si ca ar fi nevoie de ceva echipamente. Multumesc! Link spre comentariu
vitamina Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 Imi poate explica si mie cineva de ce in momentul in care deschid caseta de record nu se mai aude negativul?Si in momentul in care activez record nu se aude negativul.Folosesc Sound Forge 10.0. Multumesc! Link spre comentariu
serban279 Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Nu se poate extrage vocea de pe un pozitiv.Poate prin eliminarea anumitor frecvente ale vocii dar strici si acompaniamentul...practic e imposibil cu orice program ai incerca. Incearca un alt negativ, sau fa unul la comanda.Ce piesa este poate te pot ajuta eu?Legat de SoundForge, nu este un program multitrack ca sa poata face acest lucru...inteleg ca vrei sa imprimi vocea peste negativ in el, nu sunt sanse.Iti trebuie un program multitrack.De exemplu,Sony Vegas si lucreaza f. bine cu SoundForge-ul ca editor. Si sunt multe altele... Link spre comentariu
vitamina Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Multumesc de raspuns.Ideea este ca nu doresc doar pt o singura piesa.Aveam o oferta de colaborare cu cineva pt cel putin 12 piese.Voi incerca sa vad ce obtin cu Sony Vegas,dar trebuie sa il iau de la zero ca doar am auzit de el. Link spre comentariu
godFather89 Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Si GoldWave avea un efect de genul... Oricum, nu o sa obtii un negativ pur, dar daca se pune voce peste (gen karaoke), nu se prea observa. Link spre comentariu
serban279 Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Nu este foarte greu Vegas-ul,ai destule filmuleţe si pe youtube despre utilizarea lui, găseşti pe net şi manuale de utilizare.Pentru început deschizi programul si apoi File/Open şi cauti negativul pe care îl introduci.Apoi click dreapta pe fereastra cu track-urile si apoi inserezi alt track gol.Pe al doilea îl bifezi pentru REC şi dai REC din player-ul de sus.Celălalt track va cânta melodia în timp ce al doilea va înregistra vocea de ex.Mai sunt si alte programe foarte bune, profesionale precum CUBASE, NUENDO, SONAR, PRO TOOLS, ADOBE AUDITION etc. şi pot fi folosite si la midi. Pentru început recomand Vegas.Daca mai ai nelamuriri nu ezita să întrebi.O zi bună! Link spre comentariu
vitamina Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Salut, Incerc sa inregistrez si eu o voce cu adobe audition 3.Incarc negativul intr-o sesiune,apoi in sesiunea urmatoare apas pe butonul Arm for record si apas pe butonul rosu de jos de langa play.Merge negativul,in sesiunea cealalta apare ca si cum s-ar inregistra vocea dar cand apas stop si dau play,vocea nu se aude. Unde este greseala?Multumesc anticipat! Link spre comentariu
vitamina Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Salut, Era o problema de instalare.Am reusit pana la urma.Intrebarea este daca se poate ridica un negativ ca sa sune mai sus ca tonalitate.Adica pot sa ridic un negativ cu o nota sau doua mai sus cu ajutorul vreunui program? Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum