Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme rr.Albatros,Gloria NOVA si Gloria S2

Postări Recomandate

@andreidaniel incearca sa desfaci si cureti comutatoarele de game. Inspecteaza cu mare atentie contactele interne si starea arculetelor.....Eu am avut surprize cand le-am desfacut si curatat, cleme contacte strambe sau lipsa, arcuri rupte sau lipsa, mizerie nterioara...etc ...! Curata regleta si interior cu un betisor de urechi cu gaz sau motorina !!!... Dupa care verifica si schimba ceramicii....sunt varza !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigiones

7

• andreidaniel

5

• SOLDAN CONSTANTIN

2

• em2006

1

Omule,eu le-am testat. Toate merg brici. In plus le-am verificat si cu buzzeru de la aparatu de masura si merg in ambele sensuri. Oricum chiar si daca sa zicem ar lispsi vreun segment,cu toate ca in aparat n-am vazut urma sa se fi umblat undeva,sa fie ceva nou lipit,vreo piesa schimbata etc..,am incercat si cand butonu de medii sau lungi era apasat am facut si contacte in paralel ca sa fiu sigur cu fir sau penseta..indiferent,tot trebuia sa mearga; inteleg,daca era un buton de medii sau lungi,dar doua? Si in plus n-au cum sa fie de la butoane pt ca atunci cand este unu din ele apasat la bobinele de FI bazaie daca ating,mai putin la pinu de intrare si intrare oscilator AM nu bazaie..sa fie integratu parlit partial?Ma indoiesc..Deci inca un motiv pt care butoanele sunt bune,ca altfel n-ar fi mers sa bazaie la FI.Ele comuta. Cred,de pe la condensatori o fi vreunu sau doi care fac scurt,ceva..Am testat integratu si am pus de curiozitate acel led la Tuning si merge si circuitu ala..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări