Vizitator costyslob Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Cine a ascultat si stie cum suna aceste monitoatre ? Se pare ca sunt niste copii fidele de genelec. Face 800 Ron Perechea (pretu lor de noi) Mentionez ca monitoarele vor fi folosite ca bookshelf i Dif frecvenţă joasă 8.75" Driver polipropilenă Dif frecvenţă inaltă 0.75" Dome, Ferro-Fluid răcit Crossover 2.0 kHz Interval de frecvenţă 55Hz - 21kHz Impedanta 4 ohmi Putere maximă 150W SPL 89 dB @ 1W, 1 m Dimensiuni (401 x 257 x 267mm) Greutate (11.5 kg) Link spre comentariu
VTP Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Daca ar fi copii de Genelec, inseamna ca si la Genelec se aplica regula:Atat dai, 1/2 face, de 1/4 merge! deci de 200 lei adica vreo 45 euro! Cam putin! Link spre comentariu
Vizitator costyslob Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Multumesc de raspuns. Alte pareri ? Cum suna aceste boxe pasive de de 850 Ron Perechea ? in privinta constructiei si a calitati m-am convins ca sunt bune. Link spre comentariu
zal Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Le-am ascultat o dată la cineva, sunau destul de bine la volum mic, de ambianţă, mai multe nu pot să zic. Link spre comentariu
Vizitator costyslob Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Alte pareri ???Merita cumparate aceste boxe de 850 Ron perechea (NOI), ce boxe mai bune ca astea asi putea gasi la un pret nu cu mult peste 850 Ron ? tot noi. Link spre comentariu
CBI Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 noi la banii aia nu prea multe! poate sh,dar trebuie mare atentieeu zic ca nu ai de ce sa te risti,din ce am citit pe forumurile straine sunt f ok(opinii pertinente,nu vorbe de genul,ahh,e behringer,it sucks) Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Personal mi se par Boxele Ideale, Pacat ca nu sunt pe 8 Ohmi. Imi place la ele: 1. Tweetere cu plasa de protectie, (Personal mi sa intampla sa bage mana un zanatic in calota tweeterului si a indoito" 2. Cutii din MDF gros. 3. Difuzor cu magnet mare, Bobina cu racire, schelete de aluminiu, membrana de polipropilena, Prins roata roata cu suruburi cred ca 8 la nr. 4. Filtre cu condensatori din polipropilena care nu mai ai probleme cu ei multa vreme, fata de electolitici polarizati ce se usuca/strica cum erau in boxele vechi. 5. Putere destula, 150 Watii (difuzoru de bass are 160 dupa cod 8W160A4), Se elimina riscu de a arde difuzoru cand conectezi boxele la un amplificator clasic ce rareori il gasesti cu o putere de peste 120 Watii RMS. 6. Difuzor prins cu mufe, Made in Germany, Design Frumos, etc..... PS: Din datele tehnice reiese ca doar membrana difuzorului are 20 CM, nu diametru total cu tot cu marginea de prindere cum este de obicei, deci are difuzor de 22 CM Link spre comentariu
Vizitator Andreiu29 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Salutare, costyslob sunt in situatia ta, vreau sa investesc in 2 boxe de raft/podea pentru o camera de 10mp..detin un amplituner jvc 2x50W, amplificare pe tranzistori, nu ascult niciodata la maxim si caut ceva calitativ, pentru un volum de 20-40% sa se auda pe placul meu! Bugetul: 800-1500lei; nu vreau nici sa arunc cu banii dar nici sa iau sony ssb(porcarii)! Am tot cautat si am gasit monitoarele astea B2031P care mi se par super ca design si caracteristici insa multi spun ca sunt pentru studio si nu pentru camera, deci recording si nu melodice (trebuie ascultate); Am mai gasit modele precum: de raft * Monitor Audio Monitor M2 * MONITOR AUDIO BRONZE BR2 * MONITOR AUDIO Bronze BX2 * JAMO S604 * JAMO C403 * Wharfedale Diamond D9.2 Standfloor * JAMO S 506 * Monitor Audio Monitor M4 Ideea e ca habar nu am ce sa aleg, daca stau sa citesc pe internet...toate sunt bune si nu prea! Astept sugestii va rog frumos! Multumesc Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Iti trebuie nea aaprat Boxe pe 8 ohmi pentru amplificatoru tau JVC, Recomand MONITOR AUDIO Bronze BX2 .. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 ca si ambiental in camera nici nu ai ce sa ceri mai mult. Se aplica vorba domnului VTP. Link spre comentariu
Vizitator Andreiu29 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Pe spatele amplificatorului scrie 4-16ohmi, si din ce am citit poate 30W in 8ohmi si 50W in 4ohmi.... O sa ascult modelul BX2, si daca imi place ce aud, nu am dubii in privinta lor, o sa le achizitionez!Multumesc pentru raspunsuri! Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Pe spatele amplificatorului scrie 4-16ohmi, si din ce am citit poate 30W in 8ohmi si 50W in 4ohmi....Cel mai probabil amplificatoru tau JVC scrie 4-16 Ohmi de reclama, Pentru o auditie de calitate si pastrarea amplificatorului in buna stare mai mult timp se recomanda boxe de 8 Ohmi. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Eu posed aceste monitoare... sunt foarte multumit de ele. Le folosesc in regim de monitoare nu de auditie in camera, insa cred ca ar suna bine si acolo In scopul de a auzi exact ce avrut sa creeze acel artist chiar sunt recomandabile. Pana la urma asta e scopul, nu? Niste masuratori cu raspunsul aici: http://dtmblabber.blogspot.com/2010/07/ ... 2031p.html Cat despre ce zice lumea, zice de bine despre dansele... pe afara nu pe aici. Aici pentru majoritatea suna naspa ca e behringer, numai pentru asta... Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 le-am ascultat azi din intamplare la cinevagrele,frumos lucrate la prima vedere,pret bun pt ce ofera,dar pt auditii eu am alte cerinte in planpoate am eu pretentii prea mari,dar basul mi s-a parut cam 'rigid',inaltele fara 'aer',nu exceleaza nici la capitolul dinamica,atac tranzient,altfel zis,suna cam plat,nu lasa impresia de rafinament,transparenta si nu din cauza liniaritatii, pt ca sunau si cam amestecat pe rock metalenu zic ca sunau prost,din contra,doar ca nu mi s-au parut gandite pt auditii,parere formata din timpul destul de scurt de ascultare pe cateva melodii cunoscute Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Va ofer pentru comparatie cateva boxe de la Yamaha ..........Daca veti sansa de a face comparatia " live " intre Behringer B2031P si seria Suavo veti ramane uimiti ........ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum