wally_gatter Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 faina cumatra !!! stai sa va arat si io o poza cu una prinsa saptamana trecuta de un amic de al meu (pescar de meserie ) Link spre comentariu
grabiel Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Poti sa ne dai niste detalii despre locatie? Mi se pare cunoscut locul... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 E in Supuru de Sus la cineva pe balta (e particulara) .... Cumatra a "sarit" pe coclos de paine. Neobisnuit dar adevarat Link spre comentariu
grabiel Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 E in Supuru de Sus la cineva pe balta (e particulara) .... Cumatra a "sarit" pe coclos de paine. Neobisnuit dar adevarat Stii cu ce balta ma gandeam ca seamana? E una intre Corund si Supuru de Jos, ii zice Valea Veche sau Valea Batrana, ceva de genu. La aia ma gandeam Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Si acolo este peste , dar anul asta din cauza secetei s-a cam saracit si respectiva balta de peste.. de la mine pana acolo e doar o disrtanta de 5 km , distanta numai buna pentru intretinerea tonusului Link spre comentariu
grabiel Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Stiuca din poza mea este prinsa in Chiesd, la vreo 13 km de tine. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Ai fost la "Sarca" ? pe lacul minei sau pe cel cu plata? de acolo a luat un amic de al meu un crap de 12,5 kg Pescuiam mult pe beltile de acolo mai de mult.. chiar si vara asta am fost dar cu berea dupa noi ... deci ioc peste Link spre comentariu
grabiel Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 In aia cu plata am fost de cateva ori... acolo am prins stiuca din imagine, am fost si pe la celelalte belti, dar nu ma laud cu mare lucru Link spre comentariu
yo3fhm Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Salutare, M-ar interesa sa contactez cativa colegi (poate chiar radioamatori !) care sunt pasionati de pescuitul la spinning (mai ales pe ape curgatoare). Ii rog pe cei care ar putea eventual sa-mi raspunda, mai ales daca sunt din Bucuresti si imprejurimi, sa-mi lase un PM sau, de ce nu, un mesaj chiar in acest topic. Scopul ar fi sa obtin cateva sfaturi si eventual, daca sunt din Bucuresti/imprejurimi, sa ne intalnim. Cu multumiri si urari de fir intins, alaturi de DX-uri frumoase! Cezar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum