Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pescuit la Spinning

rares01

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

15

• rares01

9

• grabiel

5

• stefanstudio

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E in Supuru de Sus la cineva pe balta (e particulara) .... Cumatra a "sarit" pe coclos de paine. Neobisnuit dar adevarat :rade:

Stii cu ce balta ma gandeam ca seamana? E una intre Corund si Supuru de Jos, ii zice Valea Veche sau Valea Batrana, ceva de genu. La aia ma gandeam :)
Link spre comentariu

Si acolo este peste , dar anul asta din cauza secetei s-a cam saracit si respectiva balta de peste.. de la mine pana acolo e doar o disrtanta de 5 km , distanta numai buna pentru intretinerea tonusului :rade:

Link spre comentariu

Ai fost la "Sarca" ? :nas: pe lacul minei sau pe cel cu plata? de acolo a luat un amic de al meu un crap de 12,5 kg :dans: Pescuiam mult pe beltile de acolo mai de mult.. chiar si vara asta am fost dar cu berea dupa noi ... deci ioc peste :sparge: :ras:

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
Salutare,

M-ar interesa sa contactez cativa colegi (poate chiar radioamatori !) care sunt pasionati de pescuitul la spinning (mai ales pe ape curgatoare). Ii rog pe cei care ar putea eventual sa-mi raspunda, mai ales daca sunt din Bucuresti si imprejurimi, sa-mi lase un PM sau, de ce nu, un mesaj chiar in acest topic.

Scopul ar fi sa obtin cateva sfaturi si eventual, daca sunt din Bucuresti/imprejurimi, sa ne intalnim.

Cu multumiri si urari de fir intins, alaturi de DX-uri frumoase!

Cezar

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări