Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pescuit la Spinning

rares01

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

15

• rares01

9

• grabiel

5

• stefanstudio

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

:da ea e nu prea mare dar totusi frumoasa

:dsaf :dsaf :dsaf deja am o pofta.. solunarul spune ca sambata viitoare va fi un maxim de foamete in pesti si sigur voi merge sa-mi incerc norocul.. spinningul merge bine dupa prima bruma ,dar s-ar putea sa mearga si acuma..
Link spre comentariu

mai ma duc si eu la stiuca sambata,duminica eu dau cu o lingurita medie argintie gen crome cu zolzi dar vine rar stiuca dupa ia iau cate una la o partida nici odata mai mult sau mai putin voi la ce dati ? citeam undeva ca trebuie sa folosesti diferite linguri in functie de perioada zilei de ex dimineata ceva mai galbui sau argintiu mat pela 12 1 sau cand e lumina puternica ceva gen cupru sau ceva albastru iar dupamiaza ceva mai lucios etc o fi valabil? nam incercat. deci voi cu ce aveti cele mai mari reusite ?

Link spre comentariu

Alalaltaseara veneam spre casa pe digul Crasnei , cand l-am zarit pe un bun amic ,"Calin de Transilvania" , prinsese la porcusor de 5 cm un exemplar de salau de 70 de cm lungime , pentru zona in care l-a prins pe Crasna acesta fiind captura capitala :da .. deja a inceput sa miste rapitorul.. sambata merg numaidecat si eu din nou.. si-asa solunara de sambata e la apogeu !!!!!

Link spre comentariu

poti explica te rog ce e ala porcusor ? ceva detalii cum se da la el?sunt curios poate incerc si eu

deasupra innotatoarei dorsale se infige carligul , cu atentie mare sa nu-i atingi sira spinarii , astfel va ramane viu si va zburda disperat prin apa.. carligul e bine sa fie legat cu inaintas din fir textil sau litza ca sa nu iti taie rapitorul montora.. Uite o poza cu porcusorul:post-29958-139829495116_thumb.jpg
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

rares01, n-ai ceva turoriale/poze/filmulețe despre cum se fac monturile, cum se pregătesc bețele?

Mi-am luat două bețe, ceva „momeli” dar nu prea știu să le leg...

Link spre comentariu

rares01, n-ai ceva turoriale/poze/filmulețe despre cum se fac monturile, cum se pregătesc bețele?

Mi-am luat două bețe, ceva „momeli” dar nu prea știu să le leg...

depinde ce bete ti ai luat,si ce momeli daca vorbim de spinning si momeli artificiale eu unul folosesc fir textil fara sa mai pun struna... iar legatura la momeli o fac cu agrafa ...

daca precizezi exact ce tip de jucarele ai luat putem gasi tutoriale cu ce doresti..

Link spre comentariu

si sa nu uiti de vartej imediat dupa naluca , pe urma fir textil de minimum un 30 de cm daca nu ai toata rola din asa ceva .. poate fi si monofilament dar poate fi si impletit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări