rares01 Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Pescuitul la spinning este un pescuit foarte activ bazandu-se pe momeli artificiale(linguri,twister,vobler..)!satisfactia este si mai mare in momentul in care avem si o captura pe masura.Spinning-ul se poate practica pe orice ape rauri,lac,baraj,mare....si desigur cam toti pestii posibili se pot prinde daca ai naluca potrivita !As vrea sa aud de la cat mai multi locuri si naluci de succes si eventuale poze cu, micii uriasi . Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 acu ca s-a mai racit vremea incepe sa miste stiuca.. o sa fac cat de curand o iesire sa verific daca e asa ,presimt ca o sa prind clean (merg pe raul Crasna ) Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2011 lingura(blinker ) mai maricel si cu cap rosu (o irlandeza)si eventual un popper dau rezultate bune la stiuca iar cleanul nu se baga la eleasteptam poze fir intins sper sa fie capturi Link spre comentariu
mosfet Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Merge cineva la rapitor pe Arges pe langa Bucuresti? Vreun pont pt un incepator in ale rapitorului (eu adica)? Locuri bune, momeli, perioade bune pt stiuca/salau, etc... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 eu o sa dau si pe naluci cu verde si galben , dau si la clean .. tocmai ce imi iau scule saptamana viitoare, scule speciale , de spinning am gasit ceva bat shimano si o mulineta okuma fte rapida . sper sa nu fac ravagii intre frunze si pe unde voi mai lansa Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2011 nu uitati de firul textil ... la spinning ! pentru stiuca in general e bine dimineata ,salaul este un peste care este foarte activ noaptea!insa la avat nu se baga nimeni? pe olt prinzi in prostie la vobler cand ai noroc intra si bucati peste 4 kg in rest media este de 2-3kg Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 eu dau cu fir de 0,25 ,nu mi-e frica cu asa subtire ,dar cred ca intre naluca si naluca voi pune struna ,in cazul in care sare stiuca sau salau pe ea.. dupa ce da primul inghet misca rapitorii cel mai bine pe naluci.. abia astept sa merg , imi pun un vin fiert cu mine si in rest joc de glezna si incheieturi Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2011 asa este pe racoare le place la talhari la struna ar fi bine sa pui un vartej pentru a controla oscilanta in apa nu ezita sa dai la somn se baga la vobler si twister desigur la fund si intre ape Link spre comentariu
iuli09 Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 nu am prea pescuit cu momeli artificiale asa ca sunt in cel mai bun caz ,incepator in acest stil de pescuit. As incerca o partida pe Somes ...ce tip de momeli artificiale ar trebui sa am obligatoriu cu mine ? nu urmaresc un peste anume ...am auzit insa ca ar merge cleanul pe Somes . Firul textil este obligatoriu ? de ce ? se poate si doar cu inaintas textil sau tot tamburul trebuie "umplut" cu textil ? Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2011 ca momeli la clean cel mai bine merg voblerele si linguritele rotative insa depinde de sezon/locatie..firul textil este folosit de majoritatea pescarilor de acest gen insa pe langa avantajele sale are si mici dezavantaje cum ar fi elasticitatea de aceea multi folosesc firul clasic si eventual un inaitas cu fir textil eu unul te-as sfatui sa folosesti fir textil pe intreg tamburul ! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 nu am prea pescuit cu momeli artificiale asa ca sunt in cel mai bun caz ,incepator in acest stil de pescuit. As incerca o partida pe Somes ...ce tip de momeli artificiale ar trebui sa am obligatoriu cu mine ? nu urmaresc un peste anume ...am auzit insa ca ar merge cleanul pe Somes . Firul textil este obligatoriu ? de ce ? se poate si doar cu inaintas textil sau tot tamburul trebuie "umplut" cu textil ? in zona podului de fier din satu mare cleanul merge fte bine , mai ales la vobler.. dar merge si la cosas sau greiere , porumb inlapte sau fiert (boabe) ,etc.. Link spre comentariu
siti Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 nu uitati de firul textil ... la spinning ! pentru stiuca in general e bine dimineata ,salaul este un peste care este foarte activ noaptea!insa la avat nu se baga nimeni? pe olt prinzi in prostie la vobler cand ai noroc intra si bucati peste 4 kg in rest media este de 2-3kgpe baraj la Avrig ai fost?eu am fost si nu amprins mai nimic...3 platici la vreo 3-400gr si un caras la o jumate de kil.....atat,am incercat si la rapitor dar deagaba,cred ca e apa prea calda Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 am fost asera la o partida de salau . dar nu a mers , cu toate ca e luna plina si salaul ar fi trebuit sa manance ,am intrat chiar si in apa ,era cam calda. clar trebuie sa se mai raceasca apa ca sa mearga rapitorul pe voblere , lingurite , etc... Link spre comentariu
rares01 Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 nu uitati de firul textil ... la spinning ! pentru stiuca in general e bine dimineata ,salaul este un peste care este foarte activ noaptea!insa la avat nu se baga nimeni? pe olt prinzi in prostie la vobler cand ai noroc intra si bucati peste 4 kg in rest media este de 2-3kgpe baraj la Avrig ai fost?eu am fost si nu amprins mai nimic...3 platici la vreo 3-400gr si un caras la o jumate de kil.....atat,am incercat si la rapitor dar deagaba,cred ca e apa prea calda pe ce parte a barajului ai fost? daca ai fost pe partea opusa unde dau unditarii nu o sa prinziincearca cu niste voblere yozuri live bait,rapala..si foarte important sa lansezi cat mai departesincer sa fiu salau la momeala artificiala mai greu cel mai bine am prins salau la cap de albitura la fund (ii placea la nebunie ) Link spre comentariu
siti Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 am fost dinsus de baraj,buna ideea cu cap de albitura,cind o sa mai merg,incerc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum