Vizitator ParazitulX Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Salutare ! Sunt nou pe acest forum , nu stiu sigur daca am postat bine , in caz contrar rog un moderator sa imi mute subiectul la sectiunea potrivita. Am un sistem 5.1 cam vechi (2005) cred ca un typhoon , care si-a schimbat denumirea intre timp in microlab. Problema sta in felul urmator am dus sistemul la un meserias deoarece nu imi mai reactiona subwooferul , afland in cele din urama ca un circuit integrat dublu mi s-a ars la el. Problema este ca am gasit acest circuit doar pe un site si transportul dureaza intre 9 si 13 zile. Va rog sa imi spuneti si mie de unde pot comanda mai repede acest integrat. RC4558 Integrate similare: AN6552; AN6558; KIA4558; M5218; MC1458; NE5532; TA75558 Mai multe informatii aici: http://www.radiomuseum.org/tubes/tube_rc4558.html Multumiri , Vlad . Link spre comentariu
bobo Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 acest amplificator operational dublu are prefix diferit functie de producator sau tara urmat de cifrele 4558.cateva exemple de prefix:UTC;JRC;RC;CHN;UPC;MC;NJM4558.dupa cele 4 cifre mai exista uneori o litera care ne indica daca este simlu sau dublu sau daca este de zgomot redus.imposibil sa nu-l gasiti in magazinele specializate din buzau. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Nu e echivalent si cu LM358? Link spre comentariu
Vizitator ParazitulX Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 i-am facut o poza : 38C69HM RC4558P Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 ....cred ca si in aparate dezmembrate ar trebui sa gaseasca meseriasul la care ati dus aparatul!! Din atatea variante ,nu a gasit niciunul?!?! Link spre comentariu
Vizitator ParazitulX Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 A avut unul doar ca avea un canal in plus si consuma energie degeaba. Maine fac rost de el si va anunt daca am rezolvat problema. Link spre comentariu
cristi71 Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 in monitoare crt gasiti cu duiumul.. Link spre comentariu
Vizitator ParazitulX Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Multumesc pentru pont. Chiar acum ma duc sa vad ce gasesc in unul. Am sunat in stanga si in dreapta , toti erau plecati si n-am avut de la cine sa merg sa desfac un monitor , dar mi-am amintit ca mai am un sub 2.1 la care se arsese transformatorul si cand colo uitati ce am gasit : JRC 4558D Acum ma apuc de lucru L.E: BUM BUM BUM !!! Gata am rezolvat , m-am chinuit putin cand l-am lipid , dar a meritat. Multumesc tuturor de sfaturi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum