Vizitator Muratu Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 In primul rand va salut pe toti. Am un tico din 1998 cu radio casetofon original si boxe standard. Iar pe langa astea vreau sa pun doua boxe pe usile spate si un amplificator sa miste boxele. Problema ar fi ce amplificator sa folosesc si cum il pot monta la casetofon. Boxele ce vor fi montate pe spate sunt niste no name-uri de 4Ohmi si "100W" sub numele de Pro West WS1010DC stiu ca sunt niste porcarii dar sunt deajuns pt ce vreau eu. Sper sa gasesc o solutie low cost cu performante ideale. Daca e cineva dispus sa-mi dea un amplificator pt aceasta problema nu ma supar. Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 In primul rand va salut pe toti....vreau sa pun doua boxe pe usile spate si un amplificator sa miste boxele.Studiază casetofonul, poate este quadro şi atunci nu-ţi mai trebuie alt amplificator. Link spre comentariu
Vizitator Muratu Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Am studiat ceva are 2 canale cu cate 5W fiecare la 4Ohmi Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Am studiat ceva are 2 canale cu cate 5W fiecare la 4OhmiSă nu cumperi Kituri de 2x10W de la Mivarom sau Adelaida! Nu sunt bune!Aşe-i bine Mădălina? Asta nu mai este reclamă! Link spre comentariu
Vizitator Muratu Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Ar fi o idee sa inlocuiesc amplificatorul casetofonului cu unul 4X22W sau 4X40W si sa-l leg dupa modulul de volum al casetofonuiu, dar nu stiu cum sa reglez balansul fata spate. Adica pe fata sa aiba un volum mai mic de cat pe spate.Daca are cineva vr-un kit vechi sau care nu-i mai trebuie de 2X10~40W sau 4x10~40W il cumpar eu dar nu cu prea multi banii ca nu am de unde(student). Link spre comentariu
Dr.L Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 15-20W poti obtine cu amplificatoare normale auto,pe difuzoare de 4 ohmi. O sa-ti trebuiasca si un radiator maricel( +ventilator)Pentru balans fata-spate ar trebui un potentiometru cvadruplu. Merge si cu unul stereo + ceva rezistente,dar nu o sa ajunga la 0.Pentru difuzoarele din fata,daca sunt originale,foloseste amplificatorul original,5w au si difuzoareleSi oricum ar trebui sa alimentezi amplificatorul cu un fir direct de la baterie,ca tico are instalatia electrica firava Link spre comentariu
cristi71 Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 off topic: ei chiar firava nu este..ca are bateria mai mica e adevarat..v=ati prins ..am si eu un ticozaur si sunt tare mindru de el Link spre comentariu
Vizitator Muratu Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Din casetofon iau doar semnalul de dupa modulul de volum si semnal pt stend by (daca are nevoie amp)Firele de tensiune oricum le voi pune direct pe baterie, nici nu se pune problema. Link spre comentariu
ionut20 Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Decat sa cumperi un amplificator, mai bine cumperi un cd-player cu care inlocuiesti de tot playerul original. Avand 4 iesiri vei putea lega si boxele originale si cele de pe spate.Un player sh la 4x20 .... 25W e undeva pe la 100 ... 150 de lei Link spre comentariu
Vizitator Muratu Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Usor de spus...... Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Usor de spus......Comandă prin Internet de la unul din magazine (sau altul, care vrei tu) (ca să nu le fac reclamă).Nu te costă mai mult de 30-40 de lei cu transport cu tot. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Intr-adevar varianta cu un alt player e cea mai bunaDar daca nu vrei asa,uita-te de ex pe la vanzari: viewtopic.php?f=59&t=92276Ii pui un radiator calumea,niste fire/mufe,un condensator pe alimentare si gataDe fapt nu e chiar gata,ca acum trebuie sa incepi sa modifici radioul existent... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum