Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RFID (radio frequency identification)

zamfic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zamfic

2

• pisoiu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu e prea complicat, dar nu am prea multa experienta cu asa ceva.Am nevoie de niste taguri cat mai mici posibil care sa fie citite de la 4cm distanta. Cititorul se le recunoasca si sa comande niste leduri pentru fiecare tag (max 10 taguri).Tagul sa fie paralel pe bobina cititorului, nu in interiorul ei.Se plateste lucrareaPosibilitati colaborare indelungata (colaborator)

Link spre comentariu

Imi pare rau, dar nu te pot ajuta decat cu sfaturi si idei, nu am timpul necesar unei colaborari. Pentru taguri si cititoare, iti recomand sa arunci o privire la http://www.insidecontactless.com/ . Distanta standard de citire e aprox. 10cm daca folosesti cititoarele lor. Daca planuiesti sa le faci tu, depinde de cat de bine executi circuitul de antena ( solutia asta e in 13,56MHz).

/pisoiu

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator valah

Am nevoie de niste taguri cat mai mici posibil care sa fie citite de la 4cm distanta. Cititorul se le recunoasca si sa comande niste leduri pentru fiecare tag (max 10 taguri).

Tagul sa fie paralel pe bobina cititorului, nu in interiorul ei.

Nu exista cititoare care sa citeasca taguri atunci cand le introduci in interior. Cat priveste lucrarea, te pot ajuta eu. Am lucrat cu asa ceva destul de mult timp. Daca mai esti interesat da-mi un mail la [email protected].
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări