fritz_vali Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 dupa lungi cautari(vreo 3-4 ore) de"mia sarit capacele" nu am gasit ceva concret despre conectarea semnalului mono la intrarea amplificatorului stereo! As dorii sa stiu cum se poate conecta.....?:PS: Initial amm crezut ca daca pun inca un condesator inainte de preamplificatorul stereo rezolv ceva , dar nu am reusit......inca ceva cum pot pune de fapt 2 semnale unul de la microfon dinamic(bineteles ca amplificat suficient ptr o intrare normala intr-un amplificator de putere) iar al doilea da la un PC ,fara sa folosesc vreun preamplificator suplimentar si fara a se "ataca" semnalele reciproc! va multumesc mult ptr rabdarea acordata! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 28, 2011 Administratori Partajează Postat August 28, 2011 simplu, acelasi semnal il bagi in ambele intrari Link spre comentariu
nicul Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 pai pc-ul are semnal stereo si tu vrei sa mixezi un semnal mono de microfon pe ambele canale ale amplificatorului. cred ca daca te straduiesti putin ai putea sa bagi microfonul chiar in pc, dar nu bag mana in foc. insa ax putea sa incerc. sau altfel ca aici : http://www.all-electric.com/schematic/simp_mix.htm daca urmaresti lincul vezi ca se poate simplu cu niste rezistente, semnalul de mic il bagi pe ambele canale cum zice vasile. asta ar fi mixer pasiv. s-ar putea sa nu-iti prea convina cu mic-ul deschis tot timpul si alte microfonii si va trebui sa faci o varianta activa cu potentiometrii ;pentru atenuare. sper ca lincul sa te ajute sa-ti faci o idee. Link spre comentariu
dan cod Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Eu as pune condensatori si in prima schema si in a doua asa cum este in a treia pe fiecare canal si de asemenea pe iesire .Merge 1uF,2,2uF,4,7uF nu-i critica valoarea. Link spre comentariu
fritz_vali Postat August 28, 2011 Autor Partajează Postat August 28, 2011 dupa lungi cautari(vreo 3-4 ore) de"mia sarit capacele" nu am gasit ceva concret despre conectarea semnalului mono la intrarea amplificatorului stereo! quote] apropo am uitat sa corectez .... nu am reusit sa conectez preamplificatorul mono de microfon la statie ptr ca in acelasi timp am vrut sa pun sii semnalul de la pc..... in acest caz semnalul de la pc la anulat pe cel de microfon (pur si simplu)! cand am vazut grozavia ma apucase toti nervii, crezusem ca am rezolvat problema si am terminat statia dar nu a fost asa, iar acum ma confrunt cu problema asta! ps: rezolvarea as fi vrut sa fie una simpla (cu rezistente, sau .si condesatori) fara sa ma complic cu alte preamplificatoare! Link spre comentariu
nicul Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 fritz, io am inteles ce ai vrut sa faci din prima. nu stiu daca ai inteles schemele din link, e una si cu rezistente. statie e o chestie cu tot felul de intrari pentru tot felul de surse. ce ai tu e un amlificator sau u etaj final.incearca sa cauti dj mixer pe google si poate gasesti softuri free care sa faca treaba. Link spre comentariu
fritz_vali Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 fritz, io am inteles ce ai vrut sa faci din prima. nu stiu daca ai inteles schemele din link, e una si cu rezistente. statie e o chestie cu tot felul de intrari pentru tot felul de surse. ce ai tu e un amlificator sau u etaj final.incearca sa cauti dj mixer pe google si poate gasesti softuri free care sa faca treaba.schemele din link leam inteles dar ma obliga sa fac alt preamplificator care sa fie compatibil cu mai multe intrari ! oricum in concluzie o sa astept un kitt preamplificator corector ton cu 3 intrari si o iesire ;iar in acest caz nu o sa ma mai complic , cu experimente! oricum multumesc ptr ajutor,iar daca va mai vinee ceva in minte cu o solutie o pot face pe alta statie (care tot la fel as fi vrut sa aiba o intrare microfon si o intrare semnal d ela pc laptop cd dvd si asa ai departe)! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum