Luca Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Vreau sa imi confectionez niste boxe de podea "puternice" , care sa imi faca placere sa ascult la ele si la volum mic cat si la un volum mare (sa imi bata vecini cu ranga in teava), genu de muzica principal House , Hip-Hop. Mam hotarat la 2 x PA-800(k) + PCT-300, Am cateva nelamuriri in privinta difuzoarelor PA-800 / PA-800k: 1: Care dintre ele sunt mai bune. 2: Cum suna pe bass intr-o incinta cum este cea din poza de mai jos. 3: Calitatea lor , comparativ cu difuzoarele Visaton, vifa, si cele din boxele nemtesti gen canton, heco, magnat. 4: Alte difuzoare mai bune tot cam la aceasi gama de pret ? Ceva de genu: Link spre comentariu
rares01 Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 in primu rand uitate atent.. difuzoarele astea nu le mai gasesti noi diferenta intre pa800 si pa800k era parca la Fs, oricum la pretul lor sunt acceptabile Link spre comentariu
VTP Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 lucaionut spune:1: Care dintre ele sunt mai bune.2: Cum suna pe bass intr-o incinta cum este cea din poza de mai jos.3: Calitatea lor , comparativ cu difuzoarele Visaton, vifa, si cele din boxele nemtesti gen canton, heco, magnat.4: Alte difuzoare mai bune tot cam la aceasi gama de pret ?Problema este pusa PROST, si iata dece:1. mai bune dece??? sub ce aspect? electric?, mecanic? acustic?2. suna bine daca incinta este bine acordata! basul difera in functie de Fs a difuzorului.3. comparativ cu cele citate, problema se imparte in doua variante: - difuzoarele mai vechi, produse in tarile de origine sunt acum VECHI - difuzoarele actuale citate sunt produse in Chinadeci totul ramane la initiativa utilizatorului!4. mai BUNE???? In ce sens???? Ce trebuie sa faca un difuzor mai bun????Adevarul adevarat este: cine stie sa faca ceva cu un difuzor, face! Cel mai bun difuzor din lume, sub toate aspectele tehnice si acustice, poate deveni o gioarsa de 2 bani daca utilizatorul nu stie ce sa faca cu el! Link spre comentariu
Luca Postat August 28, 2011 Autor Partajează Postat August 28, 2011 Multumesc pentru raspunsuri, Satul de cautari pe internet in vederea achizitionari unor boxe bune, facute cu simb de raspundere, si putere mare 150-200 W in 8 Ohmi, m-am decis sa imi confectionez sigur 2 Boxe, M-am orientat la PA-800 deoarece mi se pare un difuzor destul de solid , puternic (200w RMS) pe 8 Ohmi si accesibil la pret.In principiu ma intereseaza niste difuzoare care sa reziste la 100 W RMS si sa nu distorsioneze. bugetu pentru ele este in jur de 500 Ron. pt ambele. Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 VTP cam ciudat ca difuzoarele actuale citate sunt produse in China . S-au dus si astia la vale? Se pot enumera firmele care inca nu produc in China? (please ) Link spre comentariu
VTP Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 VTP cam ciudat ca difuzoarele actuale citate sunt produse in China . S-au dus si astia la vale? Se pot enumera firmele care inca nu produc in China? (please )Nu ai inteles: cele citate nu sunt 800(K) + PCT 300, ele sunt produse in Thailanda! Celelalte!!!! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 nici unul din modelele distribuite de la P-audio nu este fabricat in China.Absolut tot ce s-a vandut si se vinde in Romania acum este fabricat in Tailanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum