Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema mixer!

fritz_vali

Postări Recomandate

Vizitator vasibufu93

daca o sa fac montajul de mai sus de doua ori.si printr-un montaj sa trec semnal right de la pc si microfon si in celalalt montaj sa trec semnal left de la pc si microfon(right/left pc la audio in si mic la mike in)la iesire poat avea iesire stereo pentru amplificator?(de la un montaj sa am partea de right si de la celalalt partea de left).si chestia cu combinarea ambelor semnale functioneaza 100%?si cum se face mai exact?se pune rezistenta si condesator si pe audio in si pe mike in?sau numa pe audio in?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fritz_vali

5

• remus68

4

• Marian

3

• Neluc

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

faceti schema asta ,doua buc pentru stereo,dar cu un singur preu de microfon de la care mergeti cu rezistor la fiecare canal asa cum v-am desenat.Este foarte simplu,succes si toate bune.

post-26172-139829613329_thumb.gif

Link spre comentariu
Vizitator vasibufu93

de la R8 mergem la fiecare canal dupa R5 R6 R7 in ambele bucati de mntaj?in schema asta nu se anuleaza semnalele? dak nu gasesc potentiometre de 10k ce as putea folosii in locul lor?am 2 potentiometre b503(stereo),sunt bune? si ink doua 014b 20kcx2.

Link spre comentariu

de la r5,r6,r7 mergeti la un canal.pentru celalalt canal faceti un montaj identic.De la r8 si cealalta rezistenta mergeti la ambele canale.Va sunt necesare potentiometre duble Nu anulati potentiometrele.Succes si toate bune

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări