Vizitator vasibufu93 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 daca o sa fac montajul de mai sus de doua ori.si printr-un montaj sa trec semnal right de la pc si microfon si in celalalt montaj sa trec semnal left de la pc si microfon(right/left pc la audio in si mic la mike in)la iesire poat avea iesire stereo pentru amplificator?(de la un montaj sa am partea de right si de la celalalt partea de left).si chestia cu combinarea ambelor semnale functioneaza 100%?si cum se face mai exact?se pune rezistenta si condesator si pe audio in si pe mike in?sau numa pe audio in? Link spre comentariu
Neluc Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 faceti schema asta ,doua buc pentru stereo,dar cu un singur preu de microfon de la care mergeti cu rezistor la fiecare canal asa cum v-am desenat.Este foarte simplu,succes si toate bune. Link spre comentariu
Vizitator vasibufu93 Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 de la R8 mergem la fiecare canal dupa R5 R6 R7 in ambele bucati de mntaj?in schema asta nu se anuleaza semnalele? dak nu gasesc potentiometre de 10k ce as putea folosii in locul lor?am 2 potentiometre b503(stereo),sunt bune? si ink doua 014b 20kcx2. Link spre comentariu
Vizitator vasibufu93 Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 nu pot scoate potentiometrele din schema sau pot folosii semireglabile de 10k? Link spre comentariu
Neluc Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 de la r5,r6,r7 mergeti la un canal.pentru celalalt canal faceti un montaj identic.De la r8 si cealalta rezistenta mergeti la ambele canale.Va sunt necesare potentiometre duble Nu anulati potentiometrele.Succes si toate bune Link spre comentariu
Tarabostes Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Rezistenta de sub R8 tot de 100k este? Link spre comentariu
Neluc Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 valorile rezistentelor intre 30 -100 k dar toate de aceeasi valoare,toate bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum