Toni Marginean Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Am nevoie pentru monitorul LCD Fujitsu Siemens Scaleo CTM 5020 de o schema daca are cineva. Are circuitul integrat U1 explodat si nu se mai poate identifica. Multumesc! Link spre comentariu
Spitfire Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Din amintire, acel IC era TOP246Y, iar cauza distrugerii acestuia era electroliticul de filtraj 100uF/450V. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 27, 2011 Autor Partajează Postat August 27, 2011 Nu am acest electrolitic deoarece se alimenteaza cu o sursa exterioara de 12V si acest integrat explodat face din +12V o alta tensiune.Main board-ul are codul: PWB-5413TB. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 28, 2011 Autor Partajează Postat August 28, 2011 Daca nu ma poate ajuta nimeni cu o schema poate totusi are cineva acest tip de monitor si-mi spune ce integrat este U11. Multumesc pentru interes! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 Chiar nimeni nu are un asemenea monitor/schema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum