Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina frigorifica ARCTIC-defecta

SEBYKO_76

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor meseriasilor...M-a chemat astazi cineva sa ma uit la o combina ARCTIC, model: K3862 care a"decedat"...Proprietarul mi-a comunicat ca au venit niste" meseriasi" si au spus ca modul pe care sunt montate acele leduri (in partea de sus a frigiderului ) este defect...Am facut cateva masuratori la componente si nimic ne parea defect..M-am dus la respectivul si am conectat modulul, nici nu este alimentat, ceea ce m-a facut sa cred ca nu acolo este defectiunea...Combina nu se alimenteaza deloc chiar si becul acela din interior cand deschizi usa nu se aprinde...Am verificat ca nu cumva cablul de la retea sa fie intrerupt, dar nu este ....Exista totusi o schema a acestei combine ???? Eu nu am mai reparat asa ceva pana acum...Totusi de unde as putea sa incep cu verificarile ....Multumesc anticipat....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SEBYKO_76

3

• florynyk

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

e foarte simpla treaba,verifica cablul de alimentare daca e bun, un fir trece prin termostat(verifica termostatul) si celalalt are o protectie inainte de motor(verifica protectia)becurile alea nu sunt mare filozofie sunt in leg cu termostatul deci daca este alimentat termostatul ar trebui sa fuctioneze , e o intrerupere, cauto cu atentie.

Link spre comentariu

Salutare tuturor....Am desfacut capacul din spate al frigiderului, am identificat termostatele (ca sunt 2), dar nu reusesc sa identific traseele, deoarece sunt "trase" in interior pe capacele metalice ale frigiderului, prinse cu spuma poliuretanica (cred), ca nu se poate desface.... :sparge: Nu reusesc sa identific locul acelor sigurante (termice, cred ca sunt )..Oare ma poate ajuta cineva , cu o schema, sa ma lamuresc si eu ce se intampla pe acolo????Multumesc anticipat...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări