Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema tv out

cristi71

Postări Recomandate

salut, am o problema cu un notebook hp compaq c700. are iesire pe s video cu 7 pini. am conectat un cablu svideo cu 4 pini la un adaptor svideo-euroscart.apare imaginea,( pe tv) insa alb negru.am setat si parasetat sistemul (pal din laptop,implicit este in ntsc-m) nts din tv ..si tot alb negru ramane. banuiesc o neadaptare intre svideo 4 pini si svideo 7 pini. are cineva pin outul la cele 2? sau o schema adaptor svideo(7 pini)- rca? mentionez ca adaptorul s-video este probat pe alt computer si functioneaza.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi71

3

• gabiz_ro

1

Top autori în acest subiect

multumesc, asta am gasit si eu. o sa incercc sa fac eu adaptorul insa acum am nevoie de o mufa svideo 7 pini blanck.ser pare a svideo 4 pini nu scoate semnal video complex ci luminanta si crominata separat. deci difera clar cele 2...multumesc pt intentie inca odata
Link spre comentariu

cca sa nu inducem eventualii cititori in eroare, cele 2 sisteme de conectare sunt perfect compatibile. dupa un studiu mai atent la pin out este clar de ce nu intra culoarea.. :nebun: mea culpa..atit de simplu..multumesc pt timpul acordat..si poate cine stie poate se mai loveste cineva de problema asta. numai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări