Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Controller audio de volum cu telecomanda

ramsesrr

Postări Recomandate

Doresc sa construiesc un controller audio de volum cu telecomanda IR . Pana acum am realizat partea de comanda de genul on/off cu telecomanda , acum mai ramane sa aleg si un circuit pt controlul volumului Pt controlul volumului ma gandeam sa folosesc ceva de denul ds1669(sau ceva de genul asta asta de la maxim) sau pga2310/pga2311. Voi ce imi recomandati?.Microcontrolerul pe care il folosesc e un atmaga8 .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

1

• ramsesrr

1

• GeoMar

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Doresc sa construiesc un controller audio de volum cu telecomanda IR .

Pana acum am realizat partea de comanda de genul on/off cu telecomanda , acum mai ramane sa aleg si un circuit pt controlul volumului

Pt controlul volumului ma gandeam sa folosesc ceva de denul ds1669(sau ceva de genul asta asta de la maxim) sau pga2310/pga2311. Voi ce imi recomandati?.

Microcontrolerul pe care il folosesc e un atmaga8 .

Daca citesti "putin" mai atent pe forum, poti gasi acest proiect al lui @danzup, acesta viewtopic.php?p=804004#p804004 proiect "indicat" si de colegul @yo9hnf .

Acest proiect l-am realizat si eu, cu Atmega8 si TDA 7318. Ai incluse toate functiile: on/off, selectare intrari (4 intrari), selectare amplificare intrari, balans, fader, bass, treble, volum si "una peste alta" toate functiile pot fi "accesate" si din telecomanda. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări