Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

WW2 si propaganda SCR299

hpavictor

Postări Recomandate

iora

Multam frumos.

Si eu care credeam ca sunt printre putinii pasionati de acest subiect...

Ca sa mai si radem. Cand XYL meu a vazut cum e intr-un submarin, ma rog, prima data am intrat in U 434, http://www.u-434.de/u-434_museum.php , cu o voce clar marcata, mi-a zis ca de acum incolo bucataria nostra de 2*2 m i se va parea gigantica.

Ca sa pun cireasa pe tort i-am zis ca in "palatul " ala bucatarul de serviciu gatea pt de la 54 de oameni in sus... Nu va spun cum i s-a lungit figura...

Sa revenim seriosi. La un moment dat m-a intrebat ce as fi facut daca in compartimentul de dincolo ar fi intrat apa. Si sa zicem as fi fost prieten cu unul. As fi inchis usa etansa?

Va las sa va imaginati singuri raspunsul si explicatia...

Cine a zis ca razboiul e uman?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrianc

15

• Flor

13

• hpavictor

2

• gauss

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ioraMultam frumos.Si eu care credeam ca sunt printre putinii pasionati de acest subiect...Ca sa mai si radem. Cand XYL meu a vazut cum e intr-un submarin, ma rog, prima data am intrat in U 434, http://www.u-434.de/u-434_museum.php , cu o voce clar marcata, mi-a zis ca de acum incolo bucataria nostra de 2*2 m i se va parea gigantica.Ca sa pun cireasa pe tort i-am zis ca in "palatul " ala bucatarul de serviciu gatea pt de la 54 de oameni in sus... Nu va spun cum i s-a lungit figura...Sa revenim seriosi. La un moment dat m-a intrebat ce as fi facut daca in compartimentul de dincolo ar fi intrat apa. Si sa zicem as fi fost prieten cu unul. As fi inchis usa etansa? Va las sa va imaginati singuri raspunsul si explicatia...Cine a zis ca razboiul e uman?

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-30dec ... 542327.zip :da de data aceasta cu accent pe partea umana Osprey Publishing UK - Elite Series 60 - 1995 - U-Boat Crews 1914-45
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Stiu ca o sa fiu nitel cam of topic, dar cum am remarcat ca mai sunt si pasionati de submarine si nu numai. Asa ca va fac niste propuneri de lectura...La intrebare de unde o sa raspund ca in principal ebay+amazon+talcioc+modelism..Daca cineva doreste amanunte pot discuta despre fiecare titlu in parte. Aici sau pe MP..PS. Cand re/citesc o carte prima data o imbrac, ca sa nu ii frec coperta...Uneori dupa, nu o mai dezbrac, mai ales daca e mai veche..

post-1240-139829375599_thumb.jpg

post-1240-139829375609_thumb.jpg

post-1240-139829375616_thumb.jpg

Link spre comentariu

Va salutPentru cei care sunt pasionati de colectionarea si utilizarea aparatelor militare aveti atasata o sinteza cu transceiverele mai moderne care se preteaza pentru folosirea de catre radioamatori73 de YO3HVV

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări