Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montarea a 2 camere video si transmisie ONLINE

Vizitator acemanul

Postări Recomandate

Vizitator acemanul

Buna! VA rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat in problema mea. Vreau sa utilez o sala de conferinte cu 2 camere de filmat astfel incat sa pot transmite live conferintele pe internet. In locatia respectiva am conexiune Romtelecom la internet, dar daca trebuie le mai pot cere un IP. Va rog daca stie cineva sa ma ajute cu un sfat cum sa fac acest lucru? Se poate cu 2 Webcam-uri de rezolutie mare legate la un computer cu un anumit soft ? Sau trebuie cu DVR si camere? Apoi de transmis live pot transmite pe un anumit site? Va multumesc si astept un sfat de la dvs. O zi placuta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

2

• Cilibiu

1

Top autori în acest subiect

Teoretic se poate face (si cu webcam-uri - calitate mai slabuta - si cu camere + DVR - calitate mai buna dar si banda consumata mai multa). Acum nu ai spus ce sistem de operare (windows sau linux) vrei sa folosesti pentru acest lucru.

Link spre comentariu

Montezi 2 camere web pe un pc, folosesti softul de mai sus, webcamxp, aceste camere o sa aibe un link de accesare, care le accesezi de pe celalat pc "din capatul celalalt al lumi".A doua varianta un pic mai scumpa ca prima, folosirea camerelor IP, aici iti trebuie routher si cam atat, fara pc!A treia varianta, camere video normale, o placa de captura, un pc pe care este instalat softul placi de captura cu vizionare de pe net!Partea cu camre +DVR este cam prea costisitoare!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări