Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtru C12 300mb + comp 50

Avram Ion

Postări Recomandate

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Avram Ion

35

• Shambala

12

• CBI

8

• BCF

4

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

momentan sunt becuri de 12v/50W, cablajul este proiectat sa pot pune 2 astfel de socluri in serie.

Sunt prea mari becurile.Pune becuri halogen, de 12v/20W, stapate cu un condensator de 1 - 1,5uF.
Link spre comentariu

Am pus si un astfel de condensator (paralel pe bec) de 2,2uf....mai am un loc liber pentru un condensator care ar putea fi montat in paralel cu cele 2 rezistente de 12ohmi/20W, dar momentan nu este montat (nu stiu daca e bine sa-l montez sau nu!! sau de cat sa fie!!).

Link spre comentariu

Am pus si un astfel de condensator (paralel pe bec) de 2,2uf....mai am un loc liber pentru un condensator care ar putea fi montat in paralel cu cele 2 rezistente de 12ohmi/20W, dar momentan nu este montat (nu stiu daca e bine sa-l montez sau nu!! sau de cat sa fie!!).

Este simplu de aflat.Pui doar la un filtru, apoi asculți boxele prin comparație. Care îți place, așa rămâne.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări