Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incuiere torpedo la luarea contactului

hip_hop7575

Postări Recomandate

mai la magazinele de mobila nu cred ca am ce cauta o sa incerc pe la magazinele cu interfoane, camere de supraveghere si dracii destea dar tind sa cred ca tot netul ramane sfant :) e posibil chiar la tme sa gasesc :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinangeru

6

• Adierea

3

• hip_hop7575

2

• francezu

1

Toate tensiunile se gasesc sub bord intr-o regleta de putere!Acolo aveti si pt contact si celelate. Dar aveti grija la improvizatii ca puteti sa luati foc foarte usor! Si puneti sigurante!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator ciprianTM

Interesanta ideea,cred ca o voi pune in practica.As opta pt ceva simplu, un tranzistor,un releu+un actuator. La scoaterea cheii din contact , tranzistorul sau releul sa sesizeze lipsa U si sa-mi comande actuatorul pe inchis. Ce releu sau tranzistor mi-ati recomanda? Siguranta o voi alege in functie de curentul consumat sau are vreo formula de calcul specifica ei?

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Depinde ce utilaj ai :la astea noi cheia de contact e cu cip si se stabileste un protocol la introducerea acesteia in contact .Un tranzistor care sa fie comandat in antifaza iar sarcina lui sa fie un releu . Masori curentul consumat de montaj iar siguranta e de 2x acesta.

Link spre comentariu

La audi am vazut ce-a mai eleganta si eficienta metoda pentru torpedo. Usa de la torpedo nu avea maner pentru deschidere si arata tare bine nici nu stiai ca e torpedo acolo, insa balamalele usii cred ca erau cu piston ceva pentru ca se lasa usor nu cadea brusc. In bord era un buton care deschidea torpedoul si trebuia sa ai cheia in contact ca sa actioneze mecanismul de deschidere a torpedoullui. Ideea e simpla ai cheia de la masina ai acces la tot din ea nu ai ... sanatate :))

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări