Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vu-metru VDF

Vizitator bogu30

Postări Recomandate

Vizitator bogu30

salut tuturor.am un deck technics RS-M225, care are o mica problema mecanica, sau electronica: are variatii de turatii care nu sunt bruste, pe parcursul a 30 de minute scade si revine la normal de vreo 3 ori, am schimbat si motorul cu unul original..dar nimic..probabil e o problema pe placa de baza a deckului.dar in rest deckul e in stare perfecta si as vrea sa folosesc VU-metrul lui, care e superb, e luminos, nu e palid, functioneaza perfect. e conectat la placa de baza a deckului cu 7 conectori.exista cineva care poate concepe o alimentare independenta corespunzatoare pentru un astfel de vu-metru?contra cost bineinteles.vreau sa-l pot folosi la altceva, dar sa am alimentarea si intrarea de semnal audio in el.daca e nevoie pot posta si poze explicite ale acestuia ca sa se vada despre ce este vorba.

post-57682-13982930472_thumb.jpg

post-57682-139829304743_thumb.jpg

post-57682-139829304767_thumb.jpg

post-57682-13982930479_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• Cilibiu

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut, cum vad eu, ai doar panglica acea neagra ce duce pe placa de "baza" a deck-ului?Daca da, atunci e simplu, ceva poze la rezolutie buna si mai detaliate si te voi ajuta sa il pui in functiune, dar mai intai, lasa acolo unde e , ca trebuie sa faci ceva masuratori!Ai 7 fire pe panglica, deci ar fi cam asa+VCCACGNDGND(AC)ACLRSunt 7.Ma gandesc ca sunt in felul urmator!1.+VCC (care cred ca ar trebui sa fie undeva la 12V)2.GND (masa de pe placa de baza)3.AC(tensiune alternativa 3V)4.GND AC (Mediana alimentari filamentelor cu AC)5.AC(A doua tensiune alternativa 3V)6.L(intrarea de sunet STANGA)7.R(Intrarea de sunet DREAPTA)

Link spre comentariu
Vizitator bogu30

Salut, cum vad eu, ai doar panglica acea neagra ce duce pe placa de "baza" a deck-ului?Daca da, atunci e simplu, ceva poze la rezolutie buna si mai detaliate si te voi ajuta sa il pui in functiune, dar mai intai, lasa acolo unde e , ca trebuie sa faci ceva masuratori!Ai 7 fire pe panglica, deci ar fi cam asa+VCCACGNDGND(AC)ACLRSunt 7.Ma gandesc ca sunt in felul urmator!1.+VCC (care cred ca ar trebui sa fie undeva la 12V)2.GND (masa de pe placa de baza)3.AC(tensiune alternativa 3V)4.GND AC (Mediana alimentari filamentelor cu AC)5.AC(A doua tensiune alternativa 3V)6.L(intrarea de sunet STANGA)7.R(Intrarea de sunet DREAPTA)

multumesc de informatii, va trebui sa fac rost de un multimetru ca sa pot masura aceste valori.si da, acea panglica de 7 conductori e singura ce face legatura cu placa deck-ului.la ce alte poze detaliate te referi? le pot face, numai sa-mi spui la ce te referi.multumesc
Link spre comentariu

Prima oara ai zis de mai multi conectori, daca este doar acea panglica nu mai este nevoie sa faci alte poze, intai sa imi zici ce ai masurat si dupaia iti zic daca mai este nevoie de ceva poze!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator bogu30

bogu30, caută schema pe net şi acolo găseşti exact cum se conectează.

n-am resusit sa gasesc timp sa fac masuratorile necesare, iar schema de pe net am luat-o, bineinteles nu free, dar m-am pacalit, desi pdf-ul respectiv era pentru acest aparat, schema era de la cu totul altceva.deci la capitolul asta m-am linistit.are intamplator cineva schema pentru acest model?
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări