Liviu M Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Se pare ca RS-Components ofera gratis (e nevoie doar de inregistrare la RS) suita designspark. Inca n-am folosit programul, l-am vazut la un coleg (eu folosesc gEDA, in linux). Avantajele fata de alte pachete gratis - nu are nici un fel de limita la dimensiuni cablaj/numar de pini/numar de layere (max. 16). Cat e de bun n-am idee, desi colegul meu zice ca e folosibil. Nu "imi iese nimic" din postul asta, nu le fac reclama; daca se considera ca totusi le fac, rog moderatorii sa stearga postul asta. Link spre comentariu
Vizitator marianaaa023 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Mai stie cineva si alt soft. Eu nu stiu sa lucrez in acesta :( Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Am inceput sa cred in dragoste la prima vedere !!! Mi se pare fenomenal programul !!! Minusul pe care i l-am gasit (dar ce-i drept nu l-am puritcat prea mult) este ca nu am gasit in librarie mufa de alimentare (jack generic de alimentare). Gasisi !!! http://www.designspark.com/knowledge/sparkfun-lib Liviu M, iti multumesc tare mult ! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Eu nu am inteles cum se pot face "port-uri"...adica cum se pot uni doua blocuri functionale fara a trage fire intre ele. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Eu nu am inteles cum se pot face "port-uri"...adica cum se pot uni doua blocuri functionale fara a trage fire intre ele.Am gasit . Pentru cei care INCA nu stiu sa foloseasca acest program, DesignSpark a facut niste tutoriale tare bune in rubrica Help din program. Link spre comentariu
Vizitator torquemada Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Nu va entuziasmati prea tare. Plasati intr-un schematic simbolurile pentru BD135 si BD136 si trageti concluzii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum