Bulanu Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Are cineva o schema/manual de service de la acest model de JVC?...Am o mufa cu jack (CD Changer/Ipod), in spatele playerului, dar din pacate nu primeste semnal AUX, din laptop... cum pot pacali nebunia?...Pe spate, are Priza+2RCA Output+acel cablu cu mufa mama Jack pt CD Changer/Ipod...Multumiri :( Link spre comentariu
dan cod Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Din mod se poate comuta pe AUX? Link spre comentariu
Bulanu Postat August 25, 2011 Autor Partajează Postat August 25, 2011 Da, se poate comuta pe AUX, decat cand detecteaza CD Changer sau Ipod, in rest, doar DISC si FM imi vede... :( am incercat cu cablu Jack-Jack de la laptop si nu a mers, exista vr-un soft care sa emuleze un cd changer? pt laptop?Sau alte combinatii?... As trage din pinii integratului o iesire AUX direct, dar inseamna sa anulez FM, si e un super mp3player ca sa-mi bat joc de el astfel... trebuie sa existe o alta metoda...Si nu imi recomandati varianta cu modulator, adaptoare, etc, ca am deja modulator, dar vreau sa-l folosesc la un CarPC...Daca nu merge si nu merge, o sa fac o statie separata si aia e... Link spre comentariu
dan cod Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Numai cu emulator de CD changer va merge.Altfel nu.Eu soft nu stiu sa existe pentru asa ceva.Doar cu scula separata. Link spre comentariu
Bulanu Postat August 25, 2011 Autor Partajează Postat August 25, 2011 Cum fac asa ceva?Dan, Precizez ca in spate, are o iesire JACK MAMA, pentru treaba asta, nu e cu mufa DIN... pur si simplu nu inteleg cum comunica el cu CDC-ul, printr-un simplu JACK ? (3fire)Deci e ceva mai complex... Link spre comentariu
dan cod Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 As vrea sa vad o poza cu spatele aparatului. Link spre comentariu
Bulanu Postat August 25, 2011 Autor Partajează Postat August 25, 2011 Mufa Aceea Neagra, NU o are... are decat cablul negru, la capatul caruia este un simplu Jack Mama Link spre comentariu
dan cod Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Mufa incercuita este pentru conectare la CD changer.Pana acolo nu te conectezi cu cu un emulator nu ai cum sa ai aux. Link spre comentariu
Bulanu Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Nu pot scoate 2 fire de aux din final?.. cand conectez AUX, sa anuleze FM/CD, si cand scot, sa comuteze din nou pe CD ? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 S-ar putea rezolva doar cu o mufa cu 4 pini(intrarile cele 4 pe audio si care sa aibe si 4 intrerupatoare pentru intreruperea caii audio care vine de la tuner sau CD(asta s-ar mai putea rezolva cu un releu cu mai multe contacte montat in aparat daca locul permite si atunci pe langa cele 4 intrari ar mai fi nevoie doar de un intrerupator la mufa). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum