Vizitator spiru Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 salut !! va rog . cine imi poate spune care este{nume} CI final la un radiocasetofon auto AUDIOLA FD 311 by RDS...POTENZA MAX. 15Wx 2ch...va multumesc!!!!!!! Link spre comentariu
stefanstudio Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 integrat si nu e final e un amplificator operational (un cip cu multe picioruse) care are rol de amplificator ajutat de posibile alte componente pe placa daca e simplu il depistezi (e de regula negru patrat si are mai multe picioare cred ca minim 8 peurma vezi ce scrie pe el te duci iei unu la fel si il schimbi daca zici ca e ars ) gresesc? corectatima revin si zic ca sunt mai multe integrate intrun casetofon auto dar amplificatorul este sigur pe radiator (sau pe o partea mai goasa a carcasei) revin din nou icon_jook aaaaa daca nu stii ce era acolo e cam greu poate ai norog sa gasesti pe cineva care are acelas model il desfaci si te uiti sau poate e cineva care a avut deaface cu el Link spre comentariu
Vizitator spiru Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 integrat si nu e final e un amplificator operational (un cip cu multe picioruse) care are rol de amplificator ajutat de posibile alte componente pe placa daca e simplu il depistezi (e de regula negru patrat si are mai multe picioare cred ca minim 8 peurma vezi ce scrie pe el te duci iei unu la fel si il schimbi daca zici ca e ars ) gresesc? corectatima revin si zic ca sunt mai multe integrate intrun casetofon auto dar amplificatorul este sigur pe radiator (sau pe o partea mai goasa a carcasei)CRED CA NU AM EXPLICAT BINE...de fapt nu-l are deloc...altcineva la scos si nu stiu ce sa cer la magazin...locul lui e pregatit pt lipirea altuia..... eu asta vroiam sa stiu nu unde ii este locul ...sau cum arata... NUME SI SERIA Link spre comentariu
Vizitator spiru Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 integrat si nu e final e un amplificator operational (un cip cu multe picioruse) care are rol de amplificator ajutat de posibile alte componente pe placa daca e simplu il depistezi (e de regula negru patrat si are mai multe picioare cred ca minim 8 peurma vezi ce scrie pe el te duci iei unu la fel si il schimbi daca zici ca e ars ) gresesc? corectatima revin si zic ca sunt mai multe integrate intrun casetofon auto dar amplificatorul este sigur pe radiator (sau pe o partea mai goasa a carcasei)CRED CA NU AM EXPLICAT BINE...de fapt nu-l are deloc...altcineva la scos si nu stiu ce sa cer la magazin...locul lui e pregatit pt lipirea altuia..... eu asta vroiam sa stiu nu unde ii este locul ...sau cum arata... NUME SI SERIApoate.....multumesc pt efort !!!!!!! Link spre comentariu
dan cod Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Se poate identifica mai usor daca stim nr de pini,care sunt pinii de masa,care de alimentare si care sunt cei de iesire si intrare.Asta e usor de vazut cu placa in fata. Link spre comentariu
Vizitator spiru Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 pt Dan. m-am uitat ...are 12 pini dispusi pe un singur rind..pin 3 +Vcc pin 9 masa Link spre comentariu
dan cod Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Mai identifica macar pinii de iesire si eu zic ca il gasim. Link spre comentariu
Vizitator spiru Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Mai identifica macar pinii de iesire si eu zic ca il gasim.ok !! omul mi-a zis ca ar fi ceva din seria TDA !!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator salamregheton Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Se poate identifica mai usor daca stim nr de pini,care sunt pinii de masa,care de alimentare si care sunt cei de iesire si intrare.Asta e usor de vazut cu placa in fata.va salut si va respect pentru ceia ce faceti,sunt alex din cernavoda si am si eu un technics SU-V 660 si mi sa ars finalul (SVI3205) ma puteti ajuta si pe mine sa-mi gasesc unul va rog. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 subiectul tau nu are nimic in comun cu sectiunea si topicul acesta;citeste regulamentul si respecta-l.svi-urile se gasesc f greu,preferabil e sa gasesti unul recuperat ,cele care se gasesc la comanda pe diverse site-uri de afara si nu numai ,sunt copii de proasta calitate,greu gasesti unul nou si original.succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum