Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rc audiola defect

Vizitator spiru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• ari_panterra

1

• stefanstudio

1

Top autori în acest subiect

integrat si nu e final e un amplificator operational (un cip cu multe picioruse) care are rol de amplificator ajutat de posibile alte componente pe placa daca e simplu il depistezi (e de regula negru patrat si are mai multe picioare cred ca minim 8 peurma vezi ce scrie pe el te duci iei unu la fel si il schimbi daca zici ca e ars ) gresesc? corectatima revin si zic ca sunt mai multe integrate intrun casetofon auto dar amplificatorul este sigur pe radiator (sau pe o partea mai goasa a carcasei) revin din nou icon_jook aaaaa daca nu stii ce era acolo e cam greu poate ai norog sa gasesti pe cineva care are acelas model il desfaci si te uiti sau poate e cineva care a avut deaface cu el

Link spre comentariu
Vizitator spiru

integrat si nu e final e un amplificator operational (un cip cu multe picioruse) care are rol de amplificator ajutat de posibile alte componente pe placa daca e simplu il depistezi (e de regula negru patrat si are mai multe picioare cred ca minim 8 peurma vezi ce scrie pe el te duci iei unu la fel si il schimbi daca zici ca e ars ) gresesc? corectatima revin si zic ca sunt mai multe integrate intrun casetofon auto dar amplificatorul este sigur pe radiator (sau pe o partea mai goasa a carcasei)

CRED CA NU AM EXPLICAT BINE...de fapt nu-l are deloc...altcineva la scos si nu stiu ce sa cer la magazin...locul lui e pregatit pt lipirea altuia..... eu asta vroiam sa stiu nu unde ii este locul ...sau cum arata... NUME SI SERIA
Link spre comentariu
Vizitator spiru

integrat si nu e final e un amplificator operational (un cip cu multe picioruse) care are rol de amplificator ajutat de posibile alte componente pe placa daca e simplu il depistezi (e de regula negru patrat si are mai multe picioare cred ca minim 8 peurma vezi ce scrie pe el te duci iei unu la fel si il schimbi daca zici ca e ars ) gresesc? corectatima revin si zic ca sunt mai multe integrate intrun casetofon auto dar amplificatorul este sigur pe radiator (sau pe o partea mai goasa a carcasei)

CRED CA NU AM EXPLICAT BINE...de fapt nu-l are deloc...altcineva la scos si nu stiu ce sa cer la magazin...locul lui e pregatit pt lipirea altuia..... eu asta vroiam sa stiu nu unde ii este locul ...sau cum arata... NUME SI SERIA
poate.....multumesc pt efort !!!!!!!
Link spre comentariu

Se poate identifica mai usor daca stim nr de pini,care sunt pinii de masa,care de alimentare si care sunt cei de iesire si intrare.Asta e usor de vazut cu placa in fata.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator salamregheton

Se poate identifica mai usor daca stim nr de pini,care sunt pinii de masa,care de alimentare si care sunt cei de iesire si intrare.Asta e usor de vazut cu placa in fata.

va salut si va respect pentru ceia ce faceti,sunt alex din cernavoda si am si eu un technics SU-V 660 si mi sa ars finalul (SVI3205) ma puteti ajuta si pe mine sa-mi gasesc unul va rog.
Link spre comentariu

subiectul tau nu are nimic in comun cu sectiunea si topicul acesta;citeste regulamentul si respecta-l.svi-urile se gasesc f greu,preferabil e sa gasesti unul recuperat ,cele care se gasesc la comanda pe diverse site-uri de afara si nu numai ,sunt copii de proasta calitate,greu gasesti unul nou si original.succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări