Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

se "emotioneaza" calcu

adi_0106

Postări Recomandate

ai aici favorites.xml, dar nu stiu cate iti vor merge (eu is pe rds cablelink si multe verifica lucrul asta ... )(btw: ii dai rename la fisier, ca nu se putea uploada .xml )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

9

• Sharky

4

• i0nutzb

3

• Dj_Dog

3

Top autori în acest subiect

Eu zic sa incercati ce a zis CrazyMe ca sar putea sa aiba dreptate. Netlimiteru nu este solutia :partyman: de la mine daca se copie cu mai mult de 9 mb/s abia simt deci la 3-4 mega nu ar trebui sa fie o problema. Sar putea sa conteze si placa de retea si rami dar nu garantez.

Link spre comentariu

frate ce va trebuie net limiter cand problema este 80% din calculatoarele voastre (parerea mea)la mine este in felul urmator: la dc++ am 25 de porturi deschise dintre care 10-15 stau tot timpul ocupate, scriu dvd-uri la 8x, si pe deasupra joc si heroes3 in acelasi timp deci cred ca problema nu este numai din download

Link spre comentariu

Poate depinde de versiunea de dc++.Problema e nu ca se copiaza, ci ca face ce face dc-ul cu memoria ca dupa ce a copiat cineva de la mine imi merge calculul ca dracu, ca si cand iesi dintr-o apicatie consumatoare de resurse si iti haraie hardul si stai cateva secunde sa iti deschida meniul start. :finga: Am vazut fenomenul asta si pe sisteme cu 1GB de ram.Pe ambele cu oDCpoate versiunea asta e mai naravasa. :toimonster:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări