chetross Postat Ianuarie 7, 2006 Partajează Postat Ianuarie 7, 2006 ai aici favorites.xml, dar nu stiu cate iti vor merge (eu is pe rds cablelink si multe verifica lucrul asta ... )(btw: ii dai rename la fisier, ca nu se putea uploada .xml ) Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 7, 2006 Partajează Postat Ianuarie 7, 2006 si curatati calculatorul de praf, ecranul monitorului si nu mai intrati pe dc++ :finga: Link spre comentariu
ph3e4r Postat Ianuarie 8, 2006 Partajează Postat Ianuarie 8, 2006 Eu zic sa incercati ce a zis CrazyMe ca sar putea sa aiba dreptate. Netlimiteru nu este solutia :partyman: de la mine daca se copie cu mai mult de 9 mb/s abia simt deci la 3-4 mega nu ar trebui sa fie o problema. Sar putea sa conteze si placa de retea si rami dar nu garantez. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 8, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2006 de cand am pus netlimiter-u nu mai am probleme :bere: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 8, 2006 Partajează Postat Ianuarie 8, 2006 frate ce va trebuie net limiter cand problema este 80% din calculatoarele voastre (parerea mea)la mine este in felul urmator: la dc++ am 25 de porturi deschise dintre care 10-15 stau tot timpul ocupate, scriu dvd-uri la 8x, si pe deasupra joc si heroes3 in acelasi timp deci cred ca problema nu este numai din download Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 8, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2006 Dj Dog zi ce configuratie ai - asa pt curiozitatea mea Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 8, 2006 Partajează Postat Ianuarie 8, 2006 celeron 2,2g , 512 ddram 400, hdd 40g 7200 bufer 8 mb maxtor pe idee, ati 9250 256mb, pb un stift de biostar p4vtg Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 8, 2006 Partajează Postat Ianuarie 8, 2006 Poate depinde de versiunea de dc++.Problema e nu ca se copiaza, ci ca face ce face dc-ul cu memoria ca dupa ce a copiat cineva de la mine imi merge calculul ca dracu, ca si cand iesi dintr-o apicatie consumatoare de resurse si iti haraie hardul si stai cateva secunde sa iti deschida meniul start. :finga: Am vazut fenomenul asta si pe sisteme cu 1GB de ram.Pe ambele cu oDCpoate versiunea asta e mai naravasa. :toimonster: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 8, 2006 Partajează Postat Ianuarie 8, 2006 eu folosesc dc++ 0.668 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 8, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2006 eu am odc 5.31 :smt017 Link spre comentariu
Vizitator CrazyMe Postat Ianuarie 8, 2006 Partajează Postat Ianuarie 8, 2006 n-are absolut nii o legatura versiunea de dc++ ... daca ar fi aici problema, in cel mai rau caz ar fi problema de setari nu de versiuni ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum