Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

se "emotioneaza" calcu

adi_0106

Postări Recomandate

se da configuratia: Intel Pentium 4 - 2.4 Ghz, Placa de baza Asus P4P800, Ram 2 X 256Mb/PC3200 - in dual, Hdd Samsung SpinPoint 80 Gb/7200rpm/8Mb Cache, placa de retea 3Com 10/100 (alta decat cea de pe placa de baza), sistem de operare Win XP Profesionalproblema este urmatoarea - in momentul in care cineva din retea copie de la mine cu o viteza mai mare de 3 Mb/sec eu nu mai pot folosi calculatorulorice deschidere de aplicatie dureaza mult - chiar foarte mult, pana si schimbarea melodiei in Winamp dureaza cateva secunde :chior: nu vreau sa inchid odc-ul pt ca si eu copii din cand in cand cate ceva si nu mi-ar place sa ma lase altul cu ochii in soare :smt024 are cineva vreo idee de unde ar putea fi problema ??? eu am crezut ca este de la procesor (asta pe vremea cand aveam Sempron 2500+) si l-am schimbat pe un Intel dar vad ca problema nu dispare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

9

• Sharky

4

• i0nutzb

3

• Dj_Dog

3

Top autori în acest subiect

Interesant, si eu am aceeasi problema dar cu strong dc-ul, pana si sa pun dc pe bara dureaza o "vesnicie" , asa ca as vrea sa aflu si eu care este cauza aceste probleme......numai bine :smt006

Link spre comentariu

Daca cineva copiaza de la mine prin share ala de windows eu aproape ca nu-l simt, in schimb dc++ ma omoara.Cred ca umple memoria cu ceva buffer si apoi canci memorie de lucru. Am vazut asta si pe calc cu 1gb de ram, deci nu cred ca problema e de la calc ci de la dc++.Eu pun limitare de 500kb/s ca sa nu imi frece astia hardul...dar dupa ce copiaza cineva serios de la mine tot se simte...Exista ceva setari secrete in dc pe care noi nu le stim? :rolleyes:

Link spre comentariu

pai eu daca pun limitare la upload imi dau kick sau chiar ban pe diferite huburi :smt021 :smt017si sa vezi ce fain imi merge calcu cand copie mai multi de la mine - unu cu vreo 4 mb/sec si inca vreo 2 cu 500 kb - 1 mb/sec .... imi vine sa imi arunc calcu pe geam :hiding: :homework:

Link spre comentariu

iti da kick pt limitare excesiva gen 2k.Am probleme cand intru pe net unde am limitare la upload la 8K (de la prvideri nu de la mine) si ma roaga astia de pe net sa le scot limitarea, dar nu am ce sa fac cand se infig 10 sa ia de la mine.

Link spre comentariu

mi-am pus netlimiter ...... l-am setat la 500kbpsdar acum am o intrebare - pt upload am 3 sloturi deschise - iar limitarea asta de viteza este de 500 kbps/fiecare slot sau 500 kbps pentru toate 3 ? :smt017 :smt024

Link spre comentariu

se da configuratia: Intel Pentium 4 - 2.4 Ghz, Placa de baza Asus P4P800, Ram 2 X 256Mb/PC3200 - in dual, Hdd Samsung SpinPoint 80 Gb/7200rpm/8Mb Cache, placa de retea 3Com 10/100 (alta decat cea de pe placa de baza), sistem de operare Win XP Profesionalproblema este urmatoarea - in momentul in care cineva din retea copie de la mine cu o viteza mai mare de 3 Mb/sec eu nu mai pot folosi calculatorulorice deschidere de aplicatie dureaza mult - chiar foarte mult, pana si schimbarea melodiei in Winamp dureaza cateva secunde :chior: nu vreau sa inchid odc-ul pt ca si eu copii din cand in cand cate ceva si nu mi-ar place sa ma lase altul cu ochii in soare :smt024 are cineva vreo idee de unde ar putea fi problema ??? eu am crezut ca este de la procesor (asta pe vremea cand aveam Sempron 2500+) si l-am schimbat pe un Intel dar vad ca problema nu dispare

Protocolul dc (direct connect) e naspa. Daca nu ai limtare iti papa aproape toata banda .... Si cum in orice sistem de operare tip server (sau care ruleaza aplicatii client - server ) retzeaua e care papa cele mai multe din resursele sistemului. (Aici ma refer si la aplicatii care folosesc loopback -ul sau in linux cum se mai spune "inter process comunication")Sa nu uitati ca protocolul dc e foarte vulnerabil la atacuri DoS :rolleyes:
Link spre comentariu

adi_0106

Tu te plangi de 3mb dar stai sa vezi cand copie cineva cu 11mbytes :))

Efectiv nu mai poti face nimic cu calculatorul.

Astfel am pus limitare la 2K/sec :finga: , si nu am luat kick pe nici un hub (si sun vreo 15 la favorites)

Link spre comentariu

Tu te plangi de 3mb dar stai sa vezi cand copie cineva cu 11mbytes

zici tu - la mine nu e asa treaba - cand copie cu 11MB/sec - copie mult mai repede - un film il copie cam intr-un minut si nu am timp sa imi dau seama cand incepe calcu sa se emotionezeproblema apare cand copie pe la 3 - 5 mb/sec si copierea dureaza mult mai mult - atunci incepe calcu sa faca figurisi ... daca tot ai asa multe huburi - mai da si mie :smt003 ori aici ori pe privat ca sa nu deranjam pe nimeni sa vad care imi merg si mie :smt006
Link spre comentariu
Vizitator CrazyMe

yo zic asa, ar putea fi ma simplu de atat, in primul rand vedeti de cand aveti windows-ul instalat, in al doilea rand scanati de: virusi, spyware, etc., in al treilea rand vedeti daca nu cumva pe la My Computer (properties) --> hardware --> device manager --> IDE ATA/ATAPI controllers --> Secondary IDE Primary IDE Chanel (properties) --> este setat hdd-ul sa mearga pe Ultra DMA ... daca nu, ati gasit problema, daca este deja setat .... my mistake then :d ... dar ar trebui sa incercati ... poate asa mai eliberati din spatiu ocupat de geaba de netlimiter pe hdd, apropo, sa stiti ca in multe cazuri conteaza si cat de plin este hdd-ul cand da "rateuri".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări