Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitie masca sudura

alin 105

Postări Recomandate

Toni Marginean
Acum 10 minute, Ujio a spus:

Ma alatur discutiei,de nevoie.Am ramas din nou,nu stiu a cita oara, dezamagit de nea Bumbu,l-am intrebat pe softpedia despre ce masca sa cumpar ca incepator si din nou mi-a dat link catre acel magazin online de facaturi al sau sau al unui amic.Se vede ca omul nu mai are chef de vorba ci doar de castigat bani,pacat de anii de postari in domeniul sudurii.M-am mutat la curte si e nevoie de sudura des,am luat un invertor MMA decent si vreau o masca automata sa fie de incredere,sugestiile voastre sunt binevenite,multumesc.Salutari din Olt...

Salut! Eu, tot la sfaturile primite pe forum, am cumparat ESAB automata si sunt foarte multumit de ea. Am avut si discount ca au magazin aici in Cluj.

Link spre comentariu

Stiu ca nu ma pot pisha impotriva vantului,ca ma ud tot.Adica tot a devenit chinezesc,ca ne place sau nu.As fi capabil sa cumpar sh doar sa evit gunoaiele chinezesti.

Link spre comentariu

Chiar dacă e produsă in China , o masca de la Esab adevarata este de calitate. A, sunt și făcături ordinare care au emblema Esab pe ea,la fel ca invertoarele.. dar puteți evita asta intrând pe site-ul oficial. Sau dacă vreți ceva cu pretenții puteți caută ceva de la 3M, era odată pe olx așa ceva....

Link spre comentariu

Incercati la,,sudura.eu" gama diversificata de masti si accesorii sudura.Masca sa fie automata cu reglaj de intensitate a luminii pe exteriorul ei.

Editat de qqq
Link spre comentariu

Domnule @Ujio, dacă doriți o mască de sudură bună, sunt multe magazine cu articole de sudură de calitate. Consider că la 300-400 de lei găsiți măști chinezești bune rebranduite de diverși importatori (branduri, firme, comercianti). Eu unul nu aș cumpăra sub 200 lei, iar Sh nicidecum. Am în prezent o mască de 400 lei (Stahlwerk) de care sunt mulțumit și consider că a meritat pe deplin banii. Are 4 senzori, vizor mare, true-colour și se vede diferența. Nu știu ce firme mai produc acum măști în Europa (poate OPTREL, dar nu sunt sigur). Și nici în SUA.  P. S. Și la magazinul recomandat de d-nul Ion Bumbu puteți găsi măști bune. Vă doresc să fiți mulțumit de alegerea pe care o veți face. 

Link spre comentariu

Am simpatie pentru cei ce incearca sa ma ajute in mod interesat,indicindu-mi magazine in loc de produse.Prin urmare,am cumparat de la Rocast,tot la indicatia unui forumist de aici si de pe alt forum.Multumiri spik1....

Link spre comentariu

Să o folosiți sănătos și cu plăcere d-nul @ Ujio! Ce model ați cumpărat? Dacă puteți să ne spuneți și ce invertor aveți și cum se comportă. Apropo, d-voastră sunteți mcd2020 de pe celălalt forum?  Numai bine și să aveți spor! 

Link spre comentariu

La Rocast au doar un model in oferta:

https://shop.rocast.ro/UNELTE-si-SCULE/Echipamente-pentru-sudura-si-lipire/ACCESORII-PENTRU-SUDURA/CASCA-DE-PROTECTIE-AUTOMATA-VARIOPROTECT-XLW-SI-COMPONENTE-DE-SCHIMB.html

Pe cartus este clasa 123 dupa EN379 in text deja este 1/1/1/1.

Poate au alt cartus si nu s`au obosit sa mai schimbe foto.

Am folosit-o pe asta:

https://www.suduratm.ro/cumpara/masca-sudura-heliomata-bestview-vii-106

Mai ieftina, extrem de comoda si usoara, 470g.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Elservius a spus:

Să o folosiți sănătos și cu plăcere d-nul @ Ujio! Ce model ați cumpărat? Dacă puteți să ne spuneți și ce invertor aveți și cum se comportă. Apropo, d-voastră sunteți mcd2020 de pe celălalt forum?  Numai bine și să aveți spor! 

Da,eu sunt cel ce fuge de vrajelile dvs interesate,pe unde pot.

Link spre comentariu
La 18.03.2021 la 19:52, Ion_Bumbu a spus:

La Rocast au doar un model in oferta:

https://shop.rocast.ro/UNELTE-si-SCULE/Echipamente-pentru-sudura-si-lipire/ACCESORII-PENTRU-SUDURA/CASCA-DE-PROTECTIE-AUTOMATA-VARIOPROTECT-XLW-SI-COMPONENTE-DE-SCHIMB.html

Pe cartus este clasa 123 dupa EN379 in text deja este 1/1/1/1.

Poate au alt cartus si nu s`au obosit sa mai schimbe foto.

Am folosit-o pe asta:

https://www.suduratm.ro/cumpara/masca-sudura-heliomata-bestview-vii-106

Mai ieftina, extrem de comoda si usoara, 470g.

Eu folosesc varianta low cost de la Rocast de cca 3 ani...

Am folosit si varianta cea scumpa

Sunt fiabile si robuste

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări