iulicuta2000 Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 http://www.sudura.com/site2014/nout%C4%83%C5%A3i/standardul-en-379-sau-cum-alegem-o-masc%C4%83-de-calitate Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 (editat) Am mai pus si eu un link cu ceva mai practic si mai simplu despre ce trebuie sa tineti cont pentru o recomandare masca de sudura <== aici E destul de buna si documentatia oferita de colegul nostru mai sus ; pe oricare le-ati citi va ajuta sa Editat Mai 11, 2016 de sonyjvcro Link spre comentariu
dan_mesterel Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Salut, Am gasit pe OLX o oferta de masca cu filtru ADF la 150 lei care indeplineste - scriptic cel putin - toate conditiile unei masti de calitate: standard E379, clasa optica, reglaje, alimentare si cu baterii, cam asta http://olx.ro/oferta/masca-de-sudura-automata-cu-cristale-lichide-f9235a-ID6eLiM.html#7f8d2c1297 Pentru suduri ocazionale credeti ca este ok? Multumesc Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Scriptic este mult mai buna decat masca esab automata ; Chinezii au invatat acum standardele europene si le trec si ei pe produsele lor Probabil sunt cum erau acum 10-20 de ani trecute puterile pe boxele de la casetofoane 1000 W - PMPO ; Acum serios vorbind , care este probabilitatea ca un producator renumit sa minta si care este probabilitatea ca un chinez sa minta ? O masca ca asta chinezeasca de mai sus , produsa de esab sau de lincoln sau de 3M costa de la 150 E in sus Daca vrei s-o folosesti un an de zile poti s-o cumperi , daca vrei ceva de lunga durata , iti recomand o masca de la esab sau de la un alt producator consacrat Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Subscriu! Este prea ieftina pentru specificatiile alea. Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 A venit si randul meu: - Esab Warrior Tech - patru senzori - doua baterii - 10 ''sticle'' gratis O folosesc doar la sudarea TIG, la MAG si MMA nu se justifica; chiar e ok cea clasica de cap. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 http://www.tbi-industries.com/english/Produkte/TBi_ArcVisorPlus_en.pdf Din iulie am facut si eu un mic upgrade la masca si momentan nu-mi pare rau si la fel ca si a ta,are 4 senzori si chiar ajuta la sensibilitate Link spre comentariu
spik Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Rocast are promotie la cateva produse printre care si la masca de sudura VarioProtect L-2...20E+tva.... Eu am cumparat, probat si sunt f. multumit. Inchide ferm de la 10 A, usoara si material f. flexibil... 1 Link spre comentariu
Vizitator tzarualex Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 (editat) La 05.07.2017 la 16:23, spik a spus: Rocast are promotie la cateva produse printre care si la masca de sudura VarioProtect L-2...20E+tva.... Eu am cumparat, probat si sunt f. multumit. Inchide ferm de la 10 A, usoara si material f. flexibil... Aceasta e masca pe care ati cumparat-o și de care sunteti multumit?https://www.magnetcenter.ro/masca-sudura-Vario-Protect-L-W Editat Iunie 5, 2018 de tzarualex Link spre comentariu
nickrvl Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Daca aceasta e masca prea multe detalii desprea ea nu vad adica vad ceva ambiguu despre reglarea sensibilitatii si doua trepte ale filtrului?! Daca e asa undeva pe la 240 lei se poate achizitiona o masca cu reglajul filtrului liniar/cu potentiometru, reglarea sensibilitatii si a reactiei timpului la deschidere de asemenea tot cu potentiometre, cu mult mai facila decat aceasta. Link spre comentariu
geomx Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 2 hours ago, nickrvl said: ....... undeva pe la 240 lei se poate achizitiona o masca cu reglajul filtrului liniar..... cu mult mai facila decat aceasta. .. si care ar fi aceasta? Link spre comentariu
spik Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Acum 9 ore, tzarualex a spus: Aceasta e masca pe care ati cumparat-o și de care sunteti multumit?https://www.magnetcenter.ro/masca-sudura-Vario-Protect-L-W A mea este VarioProtect L-2. Link spre comentariu
Vizitator tzarualex Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 De unde ai luat-o? Link spre comentariu
spik Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 De la Rocast! Firma unde lucreaz cumpara destul de la ei, astfel ne trimit mereu promotiile lor. Oricum, daca sudeazi mma sau mig-mag, cumpar-o si pe aceea...sunt f. bune ca pret/calitate aceste VarioProtect! Link spre comentariu
Ujio Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 (editat) Ma alatur discutiei,de nevoie.Am ramas din nou,nu stiu a cita oara, dezamagit de nea Bumbu,l-am intrebat pe softpedia despre ce masca sa cumpar ca incepator si din nou mi-a dat link catre acel magazin online de facaturi al sau sau al unui amic.Se vede ca omul nu mai are chef de vorba ci doar de castigat bani,pacat de anii de postari in domeniul sudurii.M-am mutat la curte si e nevoie de sudura des,am luat un invertor MMA decent si vreau o masca automata sa fie de incredere,sugestiile voastre sunt binevenite,multumesc.Salutari din Olt... Editat Martie 17, 2021 de Ujio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum